Astrologija

VODOLIJE, srećan rođendan! Očekujte zanimljivu godinu, punu uspeha, ali...

Autor Jovana Vilimonović

Drage Vodolije, srećan rođendan! MONDO vam poklanja godišnji horoskop!

Sve što sada radite isplatiće se već od decembra i naredne godine. Napetost će da raste od januara do polovine maja. Imaćete potrebu da rešite neka bitna pitanja tokom ove godine, jer imate utisak da neki veći problemi ne mogu da čekaju na rešavanje.

Ipak, imaćete dosta energije u prvoj polovini godine, a sreća će Vas pratiti od decembra pa i sledeće godine. Ne odustajte od ostvarenja svojih ciljeva.

POSAO

Bićete ambiciozniji nego inače u prvoj polovini godine. Imaćete dosta sreće i bićete uporni tokom cele godine da ostvarite sve što ste planirali i ranije. Ne odustajte od svojih ciljeva lako. Imaćete pomoć i podršku drugih ljudi u vezi sa poslom. Sreća će vas pratiti na svakom koraku.

Odlična je godina za usavršavanje i napredak u akademskom smislu. Studenti, oni koji nisu završili fakultet, koji se muče sa jednim ispitom, sada mogu da odahnu.

Sve će doći na svoje mesto na kraju godine iako ćete za uspešnost morati da zahvalite kontaktima i direktnom pristupu. Bitno je da ne čekate da se stvari dese same od sebe. Ovo naročito važi za period od aprila do maja, kao i od jula do kraja godine.

Novac može doći sa više strana. Ako sarađujete sa osobama iz inostranstva, onda će situacija biti mnogo lakša. Svi koji se bave turističkim uslugama, zabavnim poslovima, ili ugostiteljstvom imaće mnogo lakšu godinu.

Nije vreme za ulaganje ove godine, sem ako niste već započeli renoviranje doma ili izgradnju kuće.

LJUBAV

Ljubav Vas ne zanima previše. Niste sigurni da li želite da sve bude idealno ili želite slobodu. Stabilizacija Vam je potrebna da bi Vam partner bio podrška. Poboljšaće se komunikacija sa drugima, a zauzeti treba da porade na boljoj komunikaciji sa dragom osobom.

Bićete nervozni tokom maja i juna, pa onda u tek od septembra. Ako ste u vezi, periode za stabilizaciju u toku godine iskoristite za napredak, za dogovor oko zajedničkog života. Nije jedino dobro to raditi tokom maja i juna, jer nije pogodno vreme za dogovor.

Isti periodi važe za slobodne - ova godina treba da se iskoristi za upoznavanje što više ljudi, jer će želja za stabilnošću biti veća od decembra.

Imaćete višak energije i ova godina je obavezna za bavljenje sportom. Moguć problem sa cirkulacijom od aprila.

Poznate Vodolije su: Vlade Divac, Dženifer Aniston, Branka Katić, Stefan Milenković, Kristijano Ronaldo, Majkl Džordan, Opra Vinfri...

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi