Astrologija

HOROSKOP: Koja tri znaka će imati ROMANTIČAN Dan zaljubljenih?

Autor Jovana Vilimonović

Uskoro nam stiže romantični praznik, Dan zaljubljenih. Dok će zauzeti uživati u pažnji partnera, među slobodnim pripadnicima zodijaka će neki imati malo više sreće u ljubavi od drugih... Proverite da li ste među njima!

Ovan

Veoma ćete biti strastveni. Fokusirajte se na sebe, a ne na druge, jer Vi želite više pažnje nego drugi. Venera je u Vašem znaku sada i prosto blistate. Zabavite se i flertujte ako ste slobodni. Moguć je početak neke nove veze, pa se ne libite da priđete osobi koja Vam se dopada baš na dan kada se slavi ljubav. Šanse za uspeh su velike. Srećno!

Lav

Ako ste u vezi idite na neko iznenadno putovanje sa voljenom osobom, jer je naglašeno polje putovanja i inostranstva. Dan zaljubljenih u nekom drugom gradu može da bude izazov i zabava za Vas. Budite romantičniji nego inače. Ako ste slobodni, neka osoba može da Vam priredi iznenađenje i da Vam pokaže svoja osećanja. Pažnja će Vam svakako prijati.

Vodolija

Možete naći osobu koja će Vam se veoma dopasti i to je verovatno osoba kakvu nikako ne očekujete. Budite spremni za nova poznanstva, izađite do grada sa prijateljima, pa možete lako da se zaljubite u neku zabavnu i energičnu osobu. Zvezde su Vam naklonjene. Ako ste zauzeti, voljenu osobu iznenadite nekim poklonom i komplimentima. Bitno je da ne zaboravite da pokažete koliko Vam je stalo, a zvezde Vas podržavaju u tome.

Tagovi