Astrologija

Ovo su NAJBOLJI parovi Zodijaka - da li ste među njima?

Autor Jovana Vilimonović

Pročitajte koji znaci uživaju u savršenim vezama, kada im se "zvezde poklope"!

Neki osobe bolje funkcionišu od drugih. Lako se dogovore oko svega, imaju slična gledišta na život, brak, porodicu, pa lakše i funkcionišu. Od njih možemo mnogo toga da naučimo.

Koja su to četiri para po Zodijaku koja najbolje funkcionišu? Pogledajte da li ste među njima...

Strelac i Vaga

Strelac i Vaga su najbolji par u Zodijaku. Na to ukazuju astrološke statistike, broj veza i brakova između ova dva znaka. Zašto je to tako? Strelac je vatreni znak, voli svoju slobodu i voli da putuje. Bitno mu je da ga niko ne opterećuje. Vaga je, s druge strane vazdušni znak, teži ka kompromisu i hedonista je, kao i Strelac. Vazduh raspiruje vatru, pa se oni međusobno sjajno nadopunjuju. Uživaju da ugađaju jedno drugom, a izbegavaju rasprave, tako da je to njihova tajna uspeha.

Vodolija i Lav

Vodolija i Lav su suprotnosti koje se privlače. Vodolija je vazdušni znak koji teško menja mišljenje, voli da se druži, ali zna da se povuče iz rasprave kad god je to potrebno. Lav je vatreni znak koji je jako tvrdoglav, voli da bude u centru pažnje, ali ne zna da se povuče iz rasprave. Njegova mora da bude poslednja. Ovde dolazi do izražaja tolerancija Vodolije. Njen ego nije prejak, pa ga pusti da se šepuri dok ga prođe ljutnja, pa uspeju da reše svaki problem. Ključ je tolerancija.

Ribe i Jarac

Ribe i Jarac su par iz snova. Šta sve Jarac isplanira, to Ribe ostvare. Kao da se nadopunjuju bez reči. Ribe su vodeni znak, prilagodljiv, lako uviđa šta treba da uradi za druge da bi sve bilo kako treba. Jarac je zemljani znak, kardinalni, što znači da voli da započinje stvari i da ponekad naređuje. Oni tačno znaju ko će šta da uradi u vezi, dogovor je prećutni. Njihova tajna je u smirenosti i strpljenju.

Bik i Vaga

Bik i Vaga su jedan od najmirnijih parova. Njima vlada Venera, planeta ljubavi, tako da je njima lako da odrede šta je na prvom mestu, a to je ljubav, naravno. Uvek se trude da ugode jedno drugom. Iako možda nemaju puno stvari koje su im zajedničke, ipak nikad im nije dosadno. Uvek smišljaju kako da iznenade jedno drugo. Bik je tvrdoglav, a Vaga zna kako da na svaki način izbegne raspravu, tako da je ključ uspeha ovog para prilagodljivost.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.