Astrologija

Ovo su tri najteža znaka, da li ste među njima?

Autor Jovana Vilimonović

Ova tri znaka se veoma lako naljute, iznerviraju, razbesne... I potom teraju po svome!

Neko lako kontroliše bes, nekom to baš ide od ruke. Kažu psiholozi da je bes autodestruktivan i da nije lako da se neko obuzda. Ipak, neke druge teorije kažu da je bes nastao iz tuge, jer osoba ne može da se pomiri sa tim da nešto nije kako je ona zamislila. Sve u svemu, jak ego, neraščišeni odnosi sa drugima, sa sobom - sve to dovodi do problema.

Pogledajte koja tri znaka se najlakše razbesne i teško se kontrolišu. Da li ste među njima?

Ovan

Ne vole kada ih neko ugrožava na bilo koji način, odnosno kada želi da se istakne u nekom smislu i da bude bolji od njih. Nije im lako da to prihvate. Neko može da ih uvredi i da od njih napravi neprijatelja do kraja života. Ovan ne prestaje da se raspravlja dok ne bude po njegovom pa ne bi trebalo da ga ljutite. Nekad mogu da gomilaju bes dok ne eksplodiraju, ali tada ne bi trebalo da bilo ko bude u njihovoj blizini.

Lav

Lavu je potrebno da svi gledaju u njega. Voli da bude u centru pažnje, a kad nije tako verovatno nešto nije u redu. Poznat je po tome što ne ume da kanališe bes Ii negativnu energiju, ali on misli da tako treba i nije mu bitno šta neko misli o njemu. Voli dramu i tenziju, jer je i on, kao Ovan vatreni znak, pa je kod njih to sasvim normalno, da pokažu sebe u tom svetlu, jer misle da će tako da 'uplaše' protivnika, koji možda to i nije. Ljute se bez razloga, pa je nekad teško da se uvidi u čemu je problem. Izbegavajte protivljenje Lavu, jer neće to da izađe na dobro.

Škorpija

One mogu da dugo ćute i trpe, a onda je bolje da se sklonite kada dođe do besa. Najbolje bi bilo da se ne raspravljate sa njima jer će sve da zapamte i da Vam se nekako osvete. One se prave da im ništa ne smeta, pa i kad im smeta, jer smatraju pokazivanje osećanja za slabost. Bes ne žele da pokažu jer onda su ogoljene, pa ne mogu da se suzdrže i mogu svašta da kažu drugoj osobi. Onda nema povratka na staro. Škorpije i sebe iznerviraju kada su ljute, zato bi bilo bolje da izbegavaju konfliktne situacije jer to ni za koga nije dobro. Ni za njih, ni za okolinu.