Astrologija

Horoskop bez cenzure: Kako se koji znak ponaša kada je prevaren, ili kada vas VARA, otkriva astrolog!

Poznati astrolog otkriva za MONDO kako koji znak podnosi neverstvo u vezi!

Svi smo imali priliku da na svojoj koži osetimo prevaru, ili da slušamo o neverstvu od drugih, i možda nismo bili sigurni šta je ono što možemo da očekujete ako smo prevareni, ili smo možda baš mi bili neverni. To zavisi i od horoskopa!

Astrolog Dušan Mažibrada (Omni Guru) objašnjava kako se ponašaju pripadnici kog znaka kada saznaju da su prevareni. Dok će se jedni mirno suočavati sa istinom, drugi će lomiti sve po kući, kao da je srušen čitav svet.

“Devica u glavi odmah sve preračunava. Prvo se hronološki vodi računica: kad je ko šta rekao, kad je šta ko uradio, da li je neko ‘seenovao’ poruku ili nije, a da bi potvrdili sve, mogu da angažuju i privatnog detektiva” , rekao je poznati astrolog o horoskopskom znaku Device, koje oduvek važe za racionalne, ali “pomalo na svoju ruku” pripadnike horoskopa.

I krajnosti su nešto što ne smemo zaobići kaže on.

“Jarčevi mogu da podnesu partnerovu drskost, neslaganje, ali prevaru nikada. Što se njih tiče, dovoljno im je priznati, a oni će završiti sa vama bez suvišnih pitanja”.

Potpuno drugačije razmišljaju Vodolije, za koje Omni Guru kaže da će iz prevare možda nekad pokušati “da izvuku i nešto dobro”, dok će Škorpije doslovno da upropaste život i sebi i drugima.

Kako reaguje vaš znak ili znak sa kojim se zabavljate, šta je ono na šta morate obratiti pažnju i koliko će put oproštaja biti težak, saznajte u novoj epizodi emisije Zodijakalno.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.