Astrologija

Rad sa ljudima rođenim u OVA 3 ZNAKA je PAKAO: Ali evo kako da se super slažete sa njima

Autor Jovana Vilimonović

Evo kako da se ponašate da bi rad sa ljudima rođenim u ova tri znaka bio podnošljiviji, pa čak i prijatan!

Oni su ambiciozni i često naporni drugima, ali postoji način da im "doskočite"! Ako su vam šef ili kolege rođeni u ovim znacima, evo kako da se ponašate da biste se dobro slagali...

Blizanci

Blizanci su skloni trošenju novca, ali vole i da kupuju sve duplo, za svaki slučaj. Nekad to može da bude problem Ii da ih dovede do dugova, ali nikad ne priznaju da su oni stvarno krivi za nešto. Ambiciozni su, uvek žele da rade više, bolje, ali nekad nisu baš taktični i ne slažu se sa kolegama koji ne rade koliko oni mogu. Uvek postavljaju više ciljeva, ali ne odustaju ni od čega. Ako radite sa Blizancima, dajte sve od sebe da napravite podelu posla, da biste sve stigli na vreme.

Devica

Sve što nije savršeno nije idealno. Devica voli da sve uradi kako treba i nikako drugačije. Potrudi se da da svoj maksimum, jer ima neki svoj nivo na kom je zadovoljna. Nije lako da se radi sa njom. Uvek nalazi novu oblast za usavršavanje. Ako radite sa Devicom budite perfekcionista i odgovorni, da bi Vam to palo lakše.

Ovan

Ovan može da bude dosta uporan, želi da proba sve što može, ali uvek želi da sve bude bolje od onog što već ima. Nekako, nikad nije potpuno zadovoljan, sem ako nešto nije novo, prvo, najbolje. Teško mu pada kada ne privlači pažnju svojim uspehom, zaslugama, pa se zato uvek trudi da to ne bude slučaj. Ako imate šefa ili kolegu Ovna, naoružajte se strpljenjem.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi