Astrologija

SKRIVENI TALENTI: Otkrivamo koje supermoći ima vaš horoskopski znak!

Autor Nataša Petrović

Horoskop uvek prate misteriozne priče i zanimljivi rituali. Kakve su supermoći koje poseduje vaš horoskopski znak?

Da li ste dobri u predviđanju, da li biste bili dobar astrolog, tarot tumač, homeopata, energoterapeut? Nova epizoda emisije Zodijakalno otkriva vam skrivene talente horoskopskih znakova.

Poznati astrolog Dušan Mažibrada, osnivač Omni Guru škole, otvorio je novu zanimljivu temu u emisiji Zodijakalno i ispričao nam sve one sposobnosti za koje često kažemo da su supermoći.

Na samom početku, najbolje prolaze vatreni znaci koji imaju izuzetno jako energetsko polje, jer ih često karakterišu kao energičnije, lidere, smele i odvažne.

"Ovan je dobar energo terapeut, da čisti energetski ljude, stvari, prostor. Energija Ovna je ovakva: on dođe, spali te u korenu i onda se ponovo rodiš kao feniks. Oni imaju otpornu i jaku energiju, zato što je vatreni i kardinalni znak. Takođe, Ovan je onaj znak koji je u magičnom smislu najotporniji na uticaj crne magije, uroka, itd. Treba dospeti do njegove aure i njegovog bio polja koje je užasno jako".

S druge strane, postoje i oni znakovi koji su sposobni da prostor u kom žive učine boljim, privlačnijim i mirnijim.

"Oni pripadaju zemljanom znaku pa se očekuje da rade nešto sa travama i hranom, ali ne. Oni su dobri za tradicionalne metode i stara znanja. Jarčevi su dobri u feng shui tehnici, hiromantičari i slično. Oni umeju da osete šta je kod osobe problem i da pomognu u jednoj sekundi".

Vodeni znaci najbolje osećaju tuđe emocije, a Ribe su u tome vešti majstori.

"Ribe su dobre empate. Oni mogu da uđu u prostoriju, dok si ti u drugoj i da znaju kako se osećaš. Oni osećaju energiju i emociju, ali imaju i osećaj za nešto što se desilo. Riba je skup svega od znakova i njihovih sposobnosti, a opet je toliko emotivna i osećajna empata, da je njen osećaj za ljude stvarno neverovatan".

Svaki znak ponaosob ima neku supermoć i sposobnost koja ga čini tako posebnim. Otkrijte koju sposobnost krije vaš horoskopski znak u novoj epizodi emisije Zodijakalno!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi