Astrologija

Ako vam je Mars u Ovnu imamo dobre vesti, ali ako je u Vagi, spremite se za ne tako lepa saznanja!

Autor Nataša Petrović

Mars se ponaša drugačije u svakom znaku, saznajte šta to znači za vaš znak!

Mars kao veoma intrigantna tema. Ova planeta je trenutno retrogradna i donosi mnogo toga.

Mars donosi energetski fokus osobe, ali pored toga on je planeta akcije, energije i seksualnih tajni, kao i komunikacija.

Mars se ponaša drugačije u svakom znaku.

U ženskom horoskopu daje opis idealnog dečka kakvog žena traži, dok u muškom opisuje njega, njegovu energiju, ali i njega u mladalačkim godinama i sve ono što Mars zapravo predstavlja.

Dušan Mažibrada - Omni Guru, odaje nam tajne planete Mars i sve ono što ona simbolizuje.

Ovaj poznati astrolog objašnjava nam kako na pravilan način da razumemo sve simbolike koje sa sobom nosi planeta Mars i kako na najbolji način da je čitamo u natalnom horoskopu.

"Mars u Ovnu je Mars u sedištu. Ovi ljudi su direktni, brzi, energični i takmičarski nastrojeni u svakom aspektu - u poslu, privatnom životu i ljubavi. Uvek imaju tendenciju da se sa svima takmiče, čak i ako se niko sa njima ne takmiči. Nestripljivi su i ne umeju da kontrolišu svoju sklonost ka takmičenju sa bilo kim. Mars u Ovnu u ženskom horoskopu često može simbolizovati osobu koja voli uniformisana lica ili stupa u vezu s njima".

Za Ovnove kaže da su veoma željne pravih usmerenja, te da najbolje rade onda kada ih na pravi način usmerite na pravi put.

Kod prvog znaka - Ovna, Mars je prilično "stacioniran" te se tu i "prirodno ponaša", situacija nije uvek takva, te se može desiti da je Mars u znaku izgona ili pada, a to često znači da Mars na tom mestu ne zna da se "ponaša" ili mu treba vremena da se pokrene. Takva je situacija sa Marsom u Vagi.

"Ovaj Mars je u jako lošem položaju. To je Mars u izgonu - dakle, to vam je kao da vodite rat sa osobom koja ne zna da ratuje. Ovakav položaj je često disfunkcionalan. Ovakva osoba često sama sebi pravi problem i često nije spremna da se pokrene. Ova pozicija je nezgodna i za partnerstva i dogovore, jer ova osoba često želi da bude u balansu i na uštrb sebe gubi sve pozitivne aspekte. Pozicija Marsa u Vagi je često nezgodna za ženski horoskop, i često se teško ostvaruju emotivni odnosi, slično kao sa Marsom u Raku".

Mars se potpuno drugačije ponaša u različitim znacima. Kakav je baš Mars, saznajte u novoj epizodi emisije Zodijakalno!

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi