Astrologija

HOROSKOP: Vaga je idealan spoj sa Vodolijom i Lavom, a evo sa kim "vadi oči" u vezi

Autor Jovana Vilimonović

Saznajte kako se Vaga slaže sa kojim znakom!

Vaga i Ovan

Ovo su suprotni znaci, iako imaju isti kvalitet, to znači da su kardinalni i lako započinju stvari. Lako će ući u vezu, ali neće tako lako naći balans. Vaga će da se potrudi da sve bude idealno i da stalno pravi kompromis, a Ovan bi trebalo da se prilagodi, iako to njemu pada jako teško. Ovan ne treba da pritiska Vagu svojim zahtevima, a Vaga da ne zamera Ovnu što želi da se posveti sebi. Sve u svemu, ima dosta parova koji su u braku, a da su rođeni u ova dva znaka i dobro im ide.

Vaga i Bik

Oba znaka vole da uživaju, estete su, vole da ugađaju drugima. Hrana i umetnost su im bitne stavke u životu, kao i novac. Vaga nekad neće da bude zadovoljna jer Bik želi da ima više vremena za sebe. Vaga je potpuno posvećena voljenoj osobi. Problem može da bude u tome što nisu skloni razrešavanju problema, lakše im je da se prave da problem ne postoji.

Vaga i Blizanci

Ovo je jedna odlična kombinacija dva vazdušna znaka. Ne opterećuju nikog, skloni su kompromisima, mentalno se poklapaju. Zanimljivo im je kad su zajedno i stalno se nešto dešava. Odličan spoj.

Vaga i Rak

Ovo nije tako dobar spoj za vezu jer su nesigurni, a jedino što je dobro što vole da ugađaju drugima. Nekako se "zalepe" jedno za drugo, ali to ne znači da će to dugo da traje. Moraju da pričaju o planovima, da provode vreme u kući, ali i sa drugima. Ne treba samo da budu posvećeni partneru, nego da shvate da postoji život pored ljubavi.

Vaga i Lav

Ovo je sjajna kombinacija ako je muškarac Lav, a žena Vaga. U suprotnom može da dođe do problema jer Lav uvek želi da njegova bude poslednja. Ako je muškarac Vaga, od Lavice neće moći da dođe do reči i doći će do problema. Mogu da imaju dobru komunikaciju i odličan brak, jer Vaga voli brak, a Lav voli da je bitan nekome i da stalno ima potpunu pažnju.

Vaga i Devica

Dobro se razumeju. Nadopunjuju jedno drugo. Nema puno drame, nema previše stresa. Bitno je samo da im ne bude dosadno. Vaga voli da sve bude lepo i da stalno budu zajedno i da putuju negde, a Devica želi ipak da bude praktičnija. Mogu da se prilagode jedno drugom i da nađu kompromis.

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak horoskopa!

Vaga i Vaga

Ovo je odličan spoj. Oboje vole da budu u vezi, veoma su mirni, žele da sve bude lepo i izbalansirano. Nekad se previše teško odlučuju na promene u vezi, ali dogovorom sve mogu da postignu.

Vaga i Škorpija

Ovde problem može da bude to što je Vaga neodlučna, a Škorpija to uopšte nije. Vaga odlaže donošenje bitnih odluka, a Škorpija lako preseče i shvati šta je bitno i donosi odluke brzo. Ne treba da zapostave jedno drugo zbog obaveza koje imaju. Strast može da ih poveže, a Vaga će da unese u odnos dozu romantike koja nedostaje Škorpiji.

Vaga i Strelac

Ova kombinacija je jedna od najboljih. Jako retko ulaze u raspravu, gotovo da se uopšte ne raspravljaju. Žele da sve bude lepo, da odnos sa partnerom samo napreduje. Ne žele da samo budu zarobljeni u vezi, a jedni su od retkih parova koji se stalno viđaju sa prijateljima. Dosta slobode je u ovoj vezi, a ljubomore gotovo da nema. Vaga zna da obuzda Strelca. Strelac zna da ceni sve što Vaga radi za njega. Najviše brakova sklapaju upravo ova dva znaka.

Vaga i Jarac

Ovo nije idealan spoj. Vaga je uvek spremna za kompromis, a Jarac nije. Ako je muškarac Jarac, može da popusti Vagi i napravi dogovor. Vaga je previše usmerena na odnose, a Jarac na posao i budućnost. Retko kad se stvarno nađu. Komunikacija mora da se poboljša da bi ovaj odnos opstao.

Vaga i Vodolija

Ovo je odlična kombinacija za vezu. Dobro se slažu, jer Vaga može da popušta Vodoliji. Vodolija zna da se isključi i da dopusti Vagi da planira njihovo vreme. Pažljivi su jedno prema drugom, mentalno se dobro poklapaju. Nije im teško da učine jedno drugom uslugu, da podrže jedno drugo u svemu, ma koliko neke ideje bile čudne ili naizgled neostvarive. Odlična je kombinacija i za vezu, za brak.

Vaga i Ribe

Ova dva znaka nemaju neke zajedničke interese. Vole da uživaju, vole da su sa nekim uvek, da nisu sami. Njihov odnos može da se opiše kao miran, ali nedefinisan. Vagu ponekad nervira što Ribe ne žele da se druže više sa drugima, a Ribe što Vaga mora stalno da se viđa sa prijateljima. Vaga je više okrenuta spoljnom svetu, a Ribe svom svetu. To treba da se prevaziđe i onda će da imaju jednu zanimljivu romantičnu vezu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi