Astrologija

ŠKORPIJU ILI OBOŽAVATE ILI NE PODNOSITE, ALI AKO STE LAV - TEŠKO VAMA! Saznajte kako se ovaj znak slaže sa drugima

Autor Jovana Vilimonović

Počinje vladavina Škorpije.

Škorpija sa nekim lako dolazi do dogovora, sa nekim ne. Nije joj lako da sa svima napravi kompromis, kao Vagi, pa zato jako dugo bira pravog partnera za vezu.

Ako je u pitanju površni odnos, onda joj je samo bitna hemija. S njom nije teško, ali joj se ne treba suprotstavljati. Pogledajte kako se slažete sa najstrastvenijim znakom Zodijaka.

Škorpija i Ovan

Ovo je jako strastvena i dobra kombinacija. Uvek je dinamično, ali ima dosta rasprava. Ali, pošto je za oba znaka tipično jasno izražavanje osećanja, to je dobro, jer je sve intenzivno. Ipak, Ovan sve kaže direktno, dok Škorpija skriva duže vreme šta joj smeta. Ono što je neophodno da bi funkcionisali, jeste da budu otvoreni i ne prezaju od iskazivanja emocija.

Škorpija i Bik

Spoj ova dva znaka je u dobar iako su dosta razlikuju. Znaju kako da ugode jedno drugom, iako povremeno ovaj odnes može da bude jako stresan. Njihova kombinacija važi za jednu od najstrastvenijih u Zodijaku, a naglašeno im je seksualno slaganje. 

Škorpija i Blizanci

Spoj ova dva znaka nije baš savršen. Ali, u svakom slučaju, Blizanci mogu nekad previše da pričaju, što nervira Škorpiju, ali oba znaka imaju zajedničko to da mogu da zadiru jedno drugom u previše privatne stvari i to ih povezuje. Škorpiju nekad može da nervira lepršavost i površnost Blizanaca, a Blizance sumnjičavost Škorpije. No, strasti su jake i oni mogu da uz poveći trud uspeju, ali je potrebno strpljenje.

Škorpija i Rak

Dobar spoj vodenih znakova, iako nekada Raka Škorpija može da iznervira jer ima tendenciju i da provocira. Potrebna je doza tolerancije, ali se oni svakako dobro razumeju u svakom smislu. Škorpiji je strast jako bitna, ali pored toga i nežnost je ono što će dobiti sigurno od Raka.

Škorpija i Lav

Jedna od težih kombinacija. Škorpija ne popušta, Lav ne popušta. Mada Lav može preko dosta stvari da pređe, za razliku od partnera. Škorpija ne želi da se prilagođava više nego što mora, kompromis nije stalna stavka u ovom odnosu. Ovde je bitno da oboje rade, strastveni su, pa to može da izvuče vezu.

Škorpija i Devica

Ovo je dobar spoj. Jako su praktični znaci. Devica zna šta treba Škorpiji, a Škorpija šta treba Devici. Jaka je privlačnost na emotivnom i seksualnom nivou, ali je i komunikacija odlična.

Škorpija i Vaga

Ovde problem može biti neodlučnost Vage, a Škorpija nema tu osobinu. Ona je preterano odlučna. Koliko Vaga odlaže sa donošenjem odluka, toliko Škorpija žuri da sve završi. Bitno je da ne zapostave jedno drugo zbog obaveza koje imaju. Strast ih povezuje.

Škorpija i Škorpija

Ovaj spoj može biti jako dobar, ali je bitno da sve ide polako. Intenzivna su osećanja ovog para, pa sve mora da bude polako, da bi se uverili da to nije samo strast. Mogu jedno drugo dosta da iznerviraju, pa treba dosta taktiziranja da sve bude u redu.

Škorpija i Strelac

Škorpija mora da shvati da ne sme da guši Strelca ljubomorom i posesivnošću. Strelac bi trebalo da gleda kako da ne flertuje previše i da ne priča Škorpiji šta bi trebalo da radi. Ovaj par može biti odličan, ali samo ako Škorpija prihvati da je Strelac dosta drugačiji od nje i da to neće nikad da se promeni.

Škorpija i Jarac

Vodeni i zemljani znak su odlična kombinacija. Škorpija i Jarac su stabilni znaci. Uvek znaju šta hoće. Ovde teško da može doći do nerazumevanja, jer imaju dosta zajedničkih ciljeva. Vreme radi za ovo dvoje.

Škorpija i Vodolija

Nije dobro da oboje drže do svog stava ako postoje osećanja, nego treba da prave kompromise, makar male, jer ovde pritisak može samo da raste. Oba znaka su uporna, samo je bitno da vide motivaciju za razvoj veze. Moguće su stalne rasprave dok se ne nađe zajednički jezik.

Škorpija i Ribe

Jako dobra kombinacija dva vodena znaka. Strastveni su i osećajni, znaju šta onom drugom treba. Predstavljaju jedan od idealnih parova. Ne guše jedno drugo, osećaju više, razmisle dobro šta i kako treba da urade, a teško verbalizuju osećanja. To treba da poboljšaju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi