Neki su vrhunski ljubavnici!

KO JE MLAKONJA, A KO PRAVI PASTUV U KREVETU? Se*s sa muškarcima u ovim horoskopskim znacima ne smete propustiti!

Autor Maja Gašić

Iznenadiće vas ko se "loži" na perverzije...

Horoskopski znak može puno reći ne samo o karakteru muškarca, već i o tome kakav je u krevetu. Neki znaci Zodijaka su "živa vatra", dok su neki prilično mlakog temperamenta...

Saznajte kakav je koji znak u seksu!

Ovan

Ovnovi su strastveni i vole da eksperimentišu u krevetu. Iskusni su, šarmantni, ali u seksu su pomalo sebični. Svoj užitak stavljaju iznad partnerkinog. Ali, ako im se sugeriše "šta da rade", prihvatiće bez pogovora. Samo to treba da učinite srlo jasno i direktno, bez uvijanja. Ovnovi su posebno osetljivi na milovanje glave, lica i vrata. Burno reaguju na poljupce.

Bik

Bik, za razliku od Ovna, voli kada inicijativa u krevetu dolazi od žene. Što je predigra duža, to bolje. Muškarci Bik su za spori i tradicionalni seks, ali im ne smeta da pokušaju nešto novo. Najosetljivije im je područje vrata, uzbuđuju ih strastveni poljupci i nežno "grickanje" ovog dela tela. Neumorni su u seksu i seksa sa njima može da traje satima. 

Blizanci

Seks je nešto bez čega je Blizancima život nemoguć. Vole raznovrsnost, pa se nemojte začuditi ako vam predloži seks "utroje", ili u kolima usred gužve, prodavnici i da vas nagovori na druge neočekivane eksperimente. Najosetljiviji deo tela su im ruke, od vrhova prstiju do ramena. Vole lagane poljupce, a unutrašnja strana od lakta do pazuha im je erogena zona.

Rak

Rakovi su nežne duše i uzbuđuje ih romantična atmosfera u spavaćoj sobi. Nimalo ih ne "pale" rekviziti iz seksi šopa, više vole nežnosti i duboku pobezanost sa partnerkom. Uživaju u dubokim, intenzivnim poljupcima. Osetljivi su u predelu grudnog koša. Pređite rukom preko grudi, pa lagano pritisnite dlanove - lansiraćete ga na "sedmo nebo"!

Lav

Lavovi se u krevetu ponašaju poput predatora, vole strastven seks i eksperimente, vešti su ljubavnici. Kada stupate u vezu sa muškarcem ovog znaka, budite spremni na maraton strasti. Obožavaju kada ih u naletu uzbuđenja izgrebete po leđima, ali "pali" ih i koketno dodirivanje kose i vrata, Ne vole "tihe" ljubavnice, dakle - slobodno pustite glas i dajte mu do znanja da uživate! 

Devica

Muškarcima ovog horoskopskog znaka je neprestano potrebna podrška, a kritike u sesku nikako ne primaju dobro. Seks sa njima može delovati dosadno, ali sačekajte malo, videćete da požrtvovanijeg ljubavnika nećete nači, On samo mora da ima svoj ritam. Skoro celo telo mu je erogena zona, a ako baš želite da ga oduševite - zajedničko kupanje je pun pogodak!

Za nastavak teksta kliknite na strelicu...

Vaga

Muškarci Vage ne trče za svakom "suknjom" i dele krevet samo sa odabranima. Sa ovim znakom neće biti dosadno u seksu, oni su uvek spremni da probaju nešto novo i raduju se ako takva inicijativa dolazi od partnerke. Reaguju na maženje leđa, posebno donjeg dela leđa. U krevetu vole sve što "prija očima u čulima", uključujući atmosferu, mirise, lepu posteljinu, ali i glasnije uzdahe.

Škorpija

Od svih znakova Zodijaka, Škorpija je broj 1 u pogledu seksualnih veština. Ovi muškarci su neobjašnjivo privlačni, strastveni su i nezasitni u krevetu, zbog čega često i "švrljaju" u potrazi za novim osvajanjima. Genitalije su definitivno njihova najosetljivija tačka. Čak i lagan dodir u ovom predelu, Škorpiju dovodi do ludila i raspaljuje vulkan strasti.

Strelac

Poput Škorpija, i Strelci važe za najbolje ljubavnike. Obožavaju žensko društvo i neretko su neverni, ali retko koja žena će biti nezadovoljna nakon noći provedene sa Strelcem. Oni znaju "znanje". Osetljivo područje su im noge i posebno kukovi. Ruka na kolenu, koja se polako, ali sigurno pomera naviše uz nogu, može da izludeti u trenutku. 

Jarac

Jarčevi temeljno i polako biraju partnera. U krevetu uvek stavljaju partnerkine želje i potrebe ispred svojih. Međutim, nisu baš tako konzervativni kao što deluju. Nemojte se iznenaditi ako vam predlože neke sado-mazo igrice. Reaguju na lagane masaže. Hladni su i rezervisani u javnosti, ali kada su nasamo sa partnerkom postaju vrlo inventivni i senzualni.

Vodolija

Za muškarce Vodolije u krevetu nije toliko važna fizička koliko duhovna veza sa partnerkom. Oni istovremeno znaju kako da vole ženu i da joj udovolje. Ali i veliki su izbirači - traže ženu izrazite fizičke lepote i zgodnog tela. Noge su im erogena zona, ako ih dodirujete tokom seksa - budite uvereni da nećete zažaliti! Osim u slučaju da preferirate duge odnose - to im nije jača strana. 

Ribe

Muškarci Ribe uvek čekaju inicijativu žene. U krevetu im je važno da partnerka bude srećna i da osete bliskost. Iako tako ne deluje, vole eksperimente, pali ih seksi donji veš i erotske igre "uloga". Inače, Ribe vole kad im se u krevetu pomalo nanosi bol. Grickanje intimnih delova (ne prejako) ili grebanje po leđima daje im dozu seksualne samouverenosti zbog čega se još više trude oko partnerke. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi