Otvorite novčanik, jer...

STIŽE LOVA! Mesečni keš horoskop: Blizanci će se kupati u parama, a Rak jedno nikako ne bi smeo da radi

Autor Maja Gašić

Saznajte kako bi vaš horoskopski znak trebalo da se ponaša prema novcu ovog meseca, kome stižu "šuške", a ko je u problemu...

Ovan

Da biste povećali priliv novca tokom ovog meseca, moraćete baš da se potrudite. Sredina meseca će biti povoljna, tada možete da očekujete pristojan priliv novca. Ipak, savetuje vam se da tokom ovog perioda ne rizukujete. Nemojte kupovati stvari koje vam trenutno nisu potrebne.

Bik

Ovaj mesec će biti vrlo uspešan, kada je reč o novcu. Ali, budite oprezni, povedite računa o troškovima, iako ćete biti u isklušenju da se "baškarite". Pazite se ilegalnih transakcija, obiće vam se o glavu. ne postoji način da brzo zaradite a da posle ne ispaštate.

Blizanci

Oko sredine meseca vrlo je verovatno da ćete imati značajan priliv novca. Ali, može doći i do povećanja porodičnih troškova tokom ovog meseca. Morate biti mirni i suzdržani pre nego donesete bilo kakvu finansijsku  odluku. Ne izlažite se nepotrebnom riziku.

Rak

Ne donosite ishitrene ili impulsivne odluke, mogu vas dovesti do "prosjačkog štapa". Ukoliko poslušate savet zvezda, postoje dobre šanse da uvećate priliv novca. Na kraju meseca ćete primetiti prve rezultate svojih odluka. Iako vam je novac sada više nego ikada potrteban, ne brzajte.

Lav

Moraćete da budete mirni i "hladni kao špricer" kako ne biste propustili đanse za novčani dobitak ovog meseca. Sredinom meseca imaćete neznatan priliv para. Što se tiče uticaja planeta, ne savetuje vam se da razmatrate bilo kakve nove investicije tokom ovog perioda.

Devica

Što se tiče finansija, ovog meseca će biti stabilne. Na kraju novembra je moguć veći priliv novca. Uloženo iz prošlosti sada će stići "na naplatu". Upravo zato možete da sebi date oduška i troškarite, i to bez ustezanja. Osim toga, ovog mreseca vas ne očekuju neki iznenadni izdaci. 

Vaga

Dobar mesec u pogledu finansija, pod uslovom da budete pažljivi. Astro aspekti nisu baš povoljni za nove investicije u novembru. Horoskop vam savetuje da budete vrlo oprezni kad je reč iznenadnim troškovima. nemojte donositi odluke impulsivno ili u žurbi.

Škorpija

Moraćete ovog meseca da se potrudite da održite finansijsku stabilnost. Razmotrite  mogućnost otplate starih dugova tokom ovog meseca. Ako niste utedeli u prethodnom periodu, propustili ste šansu da bez poteškoća rešite neke probleme.

Strelac

Prva polovina meseca donosi dobitak i to pozamašan, aspekti su oslični. Izbegavajte da impulsivne i ishitrene odluke vezano za neke nove projekte i ulaganja. Položaj planeta nije baš povoljan za razmatranje novih investicija tokom ovog meseca.

Jarac

Vaša finansijska situacija verovatno nije stabilna poslednjih meseci, ali u novembru ćete imati priliku da je popravite. Budite na oprezu kako ne biste propustili dobru priliku, kao i da pokažete  svoju najbolju stranu na radnom mestu; Novčano će vam se isplatiti!

Vodolija

Neće biti većih proman u finansijskom pogledu ovog meseca. Možda ćete doći u iskušenje da se oprobate u nekim manje legalnim akcijama kako biste zaradili, ali to vam zvezde njikako ne savetuju! Ne izlažite se prevelikim rizicima i ne upuštajte se u sumnjive finansijske avanture.

Ribe

Ovaj mesec će proći sa promenljivim uspehom. S jedne strane, očekuju vas nove zanimljive ponude i velike šanse za dobit, a s druge strane, nepredviđeni troškovi i finansijski gubici mogu bito daleko veći od dobitka. Zvezde vam savetuju da ne žurite sa donošenjem odluka.