Astrologija

DETALJNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Ko će naći novu ljubav, ko "kombinaciju" a ko će konačno shvatiti šta ima?

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Ljubavni horoskop za svaki znak!

Evo kakav će vam biti sledeći mesec kada je u pitanju ljubav!

Ovan

U decembru ćete biti na vrhuncu svoje sposobnosti komunikacije. U prve tri nedelje meseca, svi će o vama razmišljati i dugo nakon što ste završili razgovor.

Bićete aktivni i puni samopouzdanja, što znači da će biti pravi trenutak da nekome kažete šta zaista osećate. Bilo da je to partner i nešto vam je na duši već dugo, ili neka osoba koja vam se dopada, a niste to smeli da priznate, decembar je trenutak da to uradite.

Važno je da to "završite" do 21. decembra, jer će vam se fokus prebaciti na budućnost i planove.

Bik

Decembar je na vas uvek imao ovaj efekat - godina se privodu kraju, a vi maštate o tome šta bi moglo da bude bolje u narednoj. Romantični snovi će vas voditi, a ako ste u vezi, "protrljajte oči" i pogledajte šta imate pred sobom.

Znate da imate pravu stvar, ali su vas možda obaveze ili brige navele da joj ne posvetite dovoljno pažnje. U ovom mesecu, važno je da pitate osobu kojoj verujete za savet kada je u pitanju ljubav. Potrebno vam je još jedno mišljenje jer ste od 5. do 15. novembra u "oblacima".

Ako niste u vezi, posle 15. decembra upoznaćete zanimljivu osobu, ali pazite, možda nije onakva kakvom se čini.

Blizanci

Kraj godine je trenutak kada vi rizikujete! Početak meseca odmah ćete iskoristiti za avanturu ili promene, i do petog decembra znaćete na čemu ste. Odličan vam je period za ljubav, i rizik će se isplatiti.

Pazite se sredinom meseca, jer je 15. decembar dan kada mogu da se otvore stare "rane" - dobićete poziv, ili ćete sresti neku osobu koja vas je povredila godinama ranije. Nemojte dozvoliti da vas to pokoleba, ali posvetite tome malo razmišljanja, u tom odnosu je postojala važna lekcija koju bi sada trebalo ponovo da obradite. I konačno zaboravite sve što se desilo.

Rak

U novembru ste bili malo povučeniji, ali već prvog decembra odlučujete da izađete iz svog "oklopa". Privući će vas osoba koja razmišlja potpuno drugačije od vas, i predstavljaće izvor inspiracije i novih, uzbudljivih osećanja.

Ako ste već u vezi, i vama je potrebna intelektualna stimulacija. Ušli ste u rutinu s partnerom, i sada je trenutak da je promenite.

Lav

Decembar će biti "eksplozivan" mesec za vaš ljubavni život. Ostanite pozitivni, dobro razmislite šta želite, i slobodno pustite mašti na volju.

Moguće je da već dugo mislite da zaslužujete bolje, i u pravu ste. Stvari možda neće biti savršene u decembru, ali je ovo trenutak da razmislite šta da promenite i u 2021. uđete srećni i zaljubljeni.

Devica

Bićete romantičniji nego ikada! Uživaćete u vezi s partnerom, i ta harmonija "držaće" vas tokom čitavog meseca. Ako niste u vezi, znajte da ćete biti radoznaliji nego inače, samim time je moguće da ćete probati nešto što niste do sada.

Oko 18. decembra ćete dobiti zanimljivu ideju vezanu za osobu koja vam se dopada. Iskoristite ovu šansu!

Vaga

Bićete strastveni ovog meseca, i blago vašem partneru ili partnerki - obasipaćete ih nežnošću i strašću do kraja godine!

Ako ste "singl", početkom meseca bićete zaokupljeni fantazijama, ali posle 21. će vam se izbistriti misli i odjednom ćete znati šta želite. Postoji osoba o kojoj razmišljate već neko vreme, upoznali ste je preko prijatelja. Isplanirajte korake i krenite u akciju!

Škorpija

Iako ste inače veoma promišljeni, u decembru, najblaže rečeno, nećete imati pojma šta vam se dešava. I bićete oduševljeni time! Škorpije, nakon tog uzbuđenja, vratićete se u svoj smireni, analitički način razmišljanja.

Umete previše da se bavite prošlošću, ali nemojte to raditi u decembru. Posle 21. decembra odmerite šta osećate, a šta žlite i onda to i ostvarite.

Strelac

Kraj 2020, ali i početak 2021, biće idealan period za Strelčeve koji nisu u vezi. Kao i uvek, bićete centar svih zbivanja u svom društvu, što će dovesti do zanimljivih novih poznanstava.

Vaš optimizam će biti na vrhuncu 14. decembra, kada je odličan datum da napravite važan korak u svom ljubavnom životu. Mislićete da je nešto što se dogodilo slučajnost, ali nije. Budite otvorenog uma, dogodiće se lepe stvari!

Jarac

Veoma ste uzbuđeni zbog promene u ljubavnom životu, ali pazite šta kome pričate tokom prve dve nedelje decembra, može biti pogrešno protumačeno.

Treća nedelja decembra će vas možda malo pokolebati, misli o prošlosti će biti veoma aktivne, ali ne brinite, to će proći. Uplovićete u mirne ljubavne vode posle 21. decembra.

Vodolija

Nadamo se da imate mesta u imeniku, jer vam ovog meseca stiže možda više novih, zanimljivih poznanstava nego tokom cele 2020. pre toga! Pratiće vas sreća, odlučnost i zvezde, napravite korak o kojem razmišljate već neko vreme!

Ako ste u vezi, sredina meseca je trenutak kada bi trebalo konačno partneru da kažete nešto o čemu dugo razmišljate. Postojali su trenuci kada ste se osećali kao da bi trebalo da krijete neki deo svoje ličnosti, sada je pokažite, biće vam mnogo bolje.

Ribe

Ako niste u vezi, decembar je mesec flerta za vas. Bićete bolji u tome nego ikada! Već početkom meseca, glava će vam biti u oblacima, ali posle 15, bićete inspirisani da uradite nešto za šta srce govori "da", a razum govori "ne"!

Zvezde su vam naklonjene, nećete pogrešiti ako napravite prvi korak. Ovo je takođe mesec za tajne veze ili "kombinacije", ne za nešto ozbiljnije od toga.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi