Astrologija

KAKO ĆETE IZGLEDATI U STAROSTI? Ovi horoskopski znakovi prkose godinama, kako vreme prolazi - sve su lepši

Autor Maja Gašić

Horoskop otkriva koji znakovi će zablistati u starosti.

Nemojte zaboraviti, "lepota je iznutra", ali nije na odmet da saznate kako ćete izgledati u starosti. Da li ćete se "smežurati" pre vremena ili ćete dugo uspevati da zadržite mladalački izgled?

Ova četiri znaka će s godinama naučiti kako da prikriju svoje nedostatke, a da ono najlepše što nose u sebi istaknu. Upravo zbog toga se s godinama biti sve lepši.

Blizanci

Blizanci su mladosti prilično razuzdani i znatiželjni, a jedan od razloga jeste i što ni sami nisu sigurni šta i kako žele. Međutim, ova osobina će nestati s godinama. Dobijaju sve više samopouzdanja, što ih čini još atraktivnijim suprotznom polu Blizanci vole da putuju, pa na svojim brojnim putovanjima sakupljaju iskustva i mudrost, koja će prosto isija

 vati iz njih. Pripadnici ovog znaka veoma polažu na estetiku, kako u mladosti, tako i u starosti, njih nikada nećete videti u zapuštenom izdanju!

Devica

Device su u adolescentskom dobu gotovo neprimetne. Povučene su i oprezne, nikako ne žele da se nameću, a svoje želje i potrebe uvek stavljaju iza drugih. Njihov snažan karakter ističe se tek u kasnijim godinama. Tek kada "nakupe" dovoljno životnog iskustva nauče da je njihova inteligencija ekstremno privlačna i to obilato koriste. Device sa godinama postaju neverovatno privlačne duprotnom polu.

Ovan

Ovnovi vole avanture i izuzetno su sigurni u sebe. Ipak, Ovan kako stari tako uči da kroti tu neobuzdanost, ali ne na uštrb vatrenosti. S godinama njihova snaga dolazi do izražaja, kao i njihova lepota, spoljašnja i unutrašnja. A upravo to ih čini izuzetno privlačnim suprotnom polu. Štu stariji, Ovnovi su otvoreniji i iskreniji, ali više niko ne može da ih povredi.

Lav

Lavovi uživaju u pažnji još od rane maldosti. Obva osobina ih prati celog života. Zato neprestano rade na sebi, i na unutrašnjoj i spoljašnjoj lepoti. Veoma vode računa o tome da su uvek tip-top, njih nikada nećete videti zapuštene, jer se "hrane" komplimentima. S godinama njihova snažna ličnost dolazi do izražaja. Pošto se vrlo intenzivno bave svojim spoljašnjim izgledom, često deluju kao da ne stare.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi