Astrologija

PLANETA LJUBAVI MENJA ZNAK: Ovi znaci će imati mnogo sreće u decembru, očekuju ih velike promene

Autor Jovana Vilimonović

Evo kojim znacima će sve krenuti nabolje kada je reč o ljubavi...

Tokom decembra će Venera, planeta ljubavi, promeniti znak. Do polovine meseca biće u Škorpiji, a onda prelazi u znak Strelca, tako da će nam doneti različite opcije za ljubav.

Ipak, to ne važi za sve. Neki znaci će imati više sreće od drugih. 

Bik

Bićete strastveniji nego inače. Sklonost zaljubljivanju je povećana. Možete da upoznate u prvoj polovini meseca osobu koja će da vam priraste za srce. Ako i dalje budete slobodni, onda u drugoj polovini meseca je moguće poznanstvo sa osobom koja nije iz vašeg mesta ili zemlje.

Blizanci

Možda u prve dve nedelje decembra neće da bude baš lako da ostvarite odnos sa nekom osobom koja vam se dopada preko posla, ali će biti osetno lakše kada Venera uđe u Vaše polje ljubavi od polovine meseca. Možete da se zaljubite, da budete otvoreni prema nekim osobama koje vam se dopadaju, a imaćete veći izbor. Pažljivo birajte.

Škorpija

Do polovine meseca treba da iskoristite period da uđete u neku vezu, da dođete do partnera koji vama poklanja svu pažnju sveta. To mora da bude neka osoba slična vama, strastvena, tvrdoglava, koja se ne da lako. Treba da se trudite jedno oko drugog podjednako. Ipak, ovde se ide na sve ili ništa. Ako neko neće sve što vi želite, onda to nije dobra opcija za vas i može da bude površan odnos.

Strelac

Od polovine decembra očekujte nove ljubavne priče, a do tada završite sve što nije dobro ili izađite iz površnih odnosa. Ne morate da putujete da biste upoznali nekoga, možete da se usredsredite na neku zanimljivu osobu koja ima dosta životnog iskustva, koja je vesele naravi i slična vašoj prirodi. Potreban vam je optimista u kog možete lako da se zaljubite.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.