Astrologija

NOVOGODIŠNJE ODLUKE ZA SVAKI ZNAK HOROSKOPA: Bik ide na jogu, Devica pokreće blog, a Lav šokira sve oko sebe!

Autor Jovana Vilimonović

Astrolog savetuje koje novogodišnje odluke ove godine treba da donese svaki znak Zodijaka, da bi bio srećniji i zadovoljniji!

Početak nove godine je vreme kada sabiramo utiske i donosimo odluke kako da nam godina pred nama bude što bolja - evo kako da svoje odluke prilagodite horoskopskom znaku!

Ovan

Ovan treba da odluči da radi šta njemu odgovara, a ne šta drugima odgovara. Nije bitno šta drugi kažu, nego je bitno šta on želi. Konačno će naći u sebi snagu da istraje u svemu što započne jer zna da imaju dobru "podlogu" za napredak.

Bik

Neki aspekti stare godine mogu da se ponove. Bik treba da razmisli šta je to tačno naučio u protekloj godini i da iskoristi to iskustvo da održi stabilnost, iako će možda godina da bude opet nestabilna. Odluka da se počne vežbanje joge, tai čija ili da se krene na trčanje može da bude najbolji izbor.

Blizanci

Blizanci mogu da provedu dosta vremena razmišljajući o planovima. Potrebno je da nauče kako da uspore. Njihova odluka, koja će da im donese promene, može da bude da prave više pauza na poslu, da šetaju, da nađu način da se opuste. Raniji odlazak u krevet može da bude takođe nešto što je revitalizujuće i produktivno. Izbegavanje telefona i interneta, a posvećivanje knjigama je preporuka.

Rak

Ove godine je najbolje da Rak nađe neki hobi za sebe. Treba da ostavi neko vreme za udovoljavanje sebi, da ide na masažu ili bilo gde gde je opušten. Mora da donese odluku da provede više vremena sa dragim ljudima.

Lav

Ove godine Lavovi neće baš da budu "zvezde". Izabraće da budu deo tima. To je šokantno za sve koji dobro znaju nekog Lava, ali će prosto da imaju potrebu da pomognu, da se bave humanitarnim radom ili da budu dobar primer kako treba da se uradi nešto za druge.

Devica

Devica uvek želi da bude produktivna. Ipak, bitno je da ne bude nesigurna ove godine što se tiče potencijala koje ima. Bitno je da napravi plan za akciju, da napravi blog ili možda da počne da razvija neki svoj talenat. Ako nije zadovoljna sadašnjim poslom, doneće odluku da promeni profesiju.

Vaga

Iako Vaga uživa u lepoti, ljubavi, harmoniji, protekla godina nije bila takva. Jako je bitno da donese odluku da osigura stabilnost u odnosu sa drugima, ali ne tako što će da balansira i da nalazi neko kompromisno rešenje, nego tako što će da poželi da napravi dobru bazu za vezu ili prijateljstvo.

Škorpija

Ponekad nije bitno šta vam se desi, nego kako reagujete na to. Ovo je bitno naročito za Škorpije koje ne puštaju svakoga u svoj svet. Doneće odluku da budu otvorenije, da potraže pomoć, ali shvatiće da ne moraju sve same. Pokazaće ranjivost što njima nije svojstveno.

Strelac

Strelac je uvek pozitivan, pa čak i kad nema razloga za to. On širi radost u svom okruženju, a to će da bude i novogodišnja odluka. Potrudiće se da uveseljava ljude oko sebe, da ugodi nekome, da nekom kupi poklon ili da oraspoloži prijatelja. Biće zabave, manje posla i problema – oni će tako da odluče da mora samo tako da bude ove godine.

Jarac

Novogodišnja odluka Jarca je da definiše prvo šta je za njega uspeh, pa da ga i ostvari. Veoma je vredan, ne odustaje. Želi da mu se ljudi dive, ali to nikad neće da prizna. Treba da nauči da oslobodi sebe očekivanja, da radi zbog cilja, a da se ne preforsira, kao što uvek radi.

Vodolija

Potrebno je da ove godine donesu odluku šta će da odbace, šta da nastave da rade na poslu i u privatnom životu. Odlična rešenja nadolaze u vezi sa problemima na poslu. Ipak, moraju da naprave balans između obaveza oko posla i privatnog života, što im ide baš teško.

Ribe

S obzirom na to da su Ribe pomalo nestabilne, sanjari, duhovnjaci, imaju svakakva uverenja koja treba da promene da bi bile praktične. Novogodišnja odluka Riba je da budu posvećene svom privatnom životu i svom duhovnom razvoju, ali i da ne dozvole da previše odlutaju. Sve što budu uradile drugačije može da dovede do rasejanosti i neuspeha.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi