Astrologija

U KOM VAM JE ZNAKU MESEC I ŠTA TO ZNAČI: Presudno je za ljubavne veze - ko voli romantiku, a kome su važnije pare

Autor Nataša Petrović

Vrlo verovatno znate koji ste znak u horoskopu, ali je jednako verovatno da ne znate u kom znaku vam je mesec. Evo kako da izračunate i šta to uopšte znači!

Baš kao što nismo svi rođeni u istom horoskopskom znaku, tako imamo i mesece u različitim znacima, a od toga zavisi kakvi smo u interakciji sa drugima, šta nam je važno kod ljudi koji nas okružuju, a mnogo utiče i na to kako se ponašamo u vezi i šta želimo od veze.

Da biste izračunali u kom znaku vam je mesec, potrebno je da znate tačan datum rođenja, vreme i mesto rođenja, a zatim te podatke unesete u neke od mnogobrojnih onlajn kalkulatora – jedan od najpoznatijih je www.lunarium.co.uk/moonsign/calculator. Zatim pročitajte šta dobijeni rezultat znači.

Mesec u Ovnu

Osobe moje imaju Mesec u Ovnu vole da budu u centru pažnje. Vole spontanost i uživaju kada se neko baš potrudi da ih impresionira.

Mesec u Biku

Ove osobe cene male znake pažnje i vole kada ih neko zavodi, recimo, pripremljeno večerom, ili ih iznenadi nečim što vole.

Mesec u Blizancima

Osobe koje imaju Mesec u Blizancima žele da u svakom trenutku znaju kako se osećate. Važno im je da komunikacija bude konstantna i vole da o nekim važnim stvarima pričate iznova.

Mesec u Raku

Reč je osobama koje su vrlo emotivne i jako brinu o drugima. Da bi mogle da otkriju nekome svoja osećanja, moraju da osete tu brigu i sa druge strane. Takođe, ove osobe vole stvari koje im bude nostalgiju.

Mesec u Lavu

Najgore što možete da uradite osobi koja ima Mesec u Lavu je da je ignorišete. Tako da, ako vam je partner u ovom znaku, važno je da mu date do znanja da uvek mislite na njega. Vrlo su pozitivni, uvek su u centru zabave, pa sa njima nikad nije dosadno u izlasku.

Mesec u Devici

Ove osobe najviše impresioniraju detaljni planovi. One imaju vrlo logičan i praktičan pristup ljubavi i jako im je važno da u vezi ima obostranog potštovanja.

Mesec u Vagi

Reč je o osobama koje vole romantiku i generalno im je stalo do estetike, vole lepe stvari. Mogu da budu neodlučne, zato je uglavnom bolje da partner "drži konce" u svojim rukama.

Mesec u Škorpiji

Osobe koje imaju Mesec u Škorpiji imaju veoma izraženu emocionalnost i seksualnost. Važno im je da sa partnerom provode dosta vremena nasamo, kako bi se zaista upoznali.

Mesec u Strelcu

Ove osobe obožavaju nova iskustva i generalno novine. Važno im je da imaju mentalnu stimulaciju i vrlo su avanturistički nastrojeni.

Mesec u Jarcu

Osobe koje imaju Mesec u Jarcu iznad svega cene materijalne stvari. Vole da dobijaju skupe poklone i vole "velike poteze".

Mesec u Vodoliji

Reč je o osobama koje vole slobodu, zato im je važno da u vezi nikada ne osete pritisak i ograničenje od strane partnera. Vole kada partner pokaže interesovanje za ono što oni rade.

Mesec u Ribama

Ovim osoba je pre svega važna emocionalna povezanost. Imaju svoju razigranu, veselu stranu, ali pravi put do njihovog srca je otvorena, dvosmerna komunikacija.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi