Astrologija

AKO USKORO SLAVITE ROĐENDAN, IZBEGAVAJTE OVIH 6 ZNAKOVA! Nisu dobar spoj s vama, objasnićemo vam i zašto!

Autor Jovana Vilimonović

Pročitajte horoskop i proverite!

Neke osobe su slične pa se lako razumeju, a neke su drugačije, pa treba više vremena. Nekad ni to vreme ne može da bude od pomoći, ali može da se pokuša. Ipak, uvek je bolje da odaberete lakši put, sem ako ljubav nije toliko jaka da prevaziđe sve prepreke i razlike između dve osobe.

Evo koji znaci nisu dobar spoj sa Vodolijom!

Vodolija i Bik

Ovo su fiksni znaci, zemljani Bik i vazdušna Vodolija, nisu idealna kombinacija. Ova veza bi mogla da uspe ako oboje popuste. Vodolija uvek teži ka tome da ima neki svoj svet, da se ništa ne menja. Bik, s druge strane, samo misli kako treba da uživa. Bik ne bi trebalo da zamara Vodoliju svakodnevnim obavezama i problemima. Mogu da postignu stabilnost, ali potreban je veliki trud.

Vodolija i Rak

Dosta stresna kombinacija. Nikom ovde nije lako. Nemaju ništa zajedničko, pa Vodolija može da se oseća ugroženo jer je Rak ne razume, a opet Rak može da pomisli da je Vodolija vrlo malo posvećena njemu i kad to jeste. Komunikacija rešava problem, ali nekad ni to nije dovoljno. Potrebno je dosta vremena da se uklope jer se oboje nekad osećaju nedovoljno voljeno.

Vodolija i Devica

Ovo nije toliko dobar spoj jer se Vodolija teško prilagođava i ne zanimaju je svakodnevne obaveze. To je dosta nervira, ali Devici može biti jako teško da iznenadi i zadovolji Vodoliju, ako ne mogu da se razumeju oko sitnica, a kamoli oko bitnijih stvari. Treba dosta vremena da prođe da bi uspeli da se razumeju i da naprave kompromis.

Vodolija i Škorpija

Jako je ovo napet spoj. Nije dobro da oboje drže do svog stava ako im je stalo do druge osobe, nego treba da se prave kompromisi. Ovde pritisak može uvek da raste. Oba znaka su uporna, samo je bitno da vide motivaciju za razvoj veze u budućnosti. Moguće su stalne rasprave dok se ne nađe zajednički jezik. Ipak, velika je razlika između potreba, pa tu treba da se usaglase.

Vodolija i Jarac

Nije loš par, s tim što je ovde oslonac Vodolija, koja može ponekad biti tvrdoglavija od Jarca. To nije dobro jer im treba dosta vremena da se odljute i reše problem. No, slični su i mogu da se dobro razumeju.

Vodolija i Ribe

Vodoliji može smetati nestabilnost Riba, ali Ribama to što Vodolija neće da se prilagodi. No, ukoliko imaju dosta obaveza, nisu samo usmereni jedno na drugo, onda odnos može da uspe. Vodolija treba da bude nežnija prema Ribama, jer su one romantične, da ne bi bilo da joj uopšte nije stalo.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi