Astrologija

2 NAJGORA HOROSKOPSKA ZNAKA ZA VEZU: Prevariće vas da ne trepnu, a saznajte i zašto to rade

Autor Maja Gašić

Ovo su dva horoskopska znaka koja ne mogu da se odupru preljubi

Za Bikove važi mišljenje da su verni, za Strelčeve da su nestalni, ali vda li je zaista tako u praksi? Najpopularniji britanski sajt za onlajn upoznavanje, "IllicitEncounters",  učinio je to na osnovu podtaka svojih klijenata.

Analizirali su podatke oženjenih korisnika ovog sajta i otkrili je iznenađujuće podatke. Svoje partnere najčešće varaju Vage, čak 16 odsto svih preljubnika učlanjenih na taj sajt pripada ovom horoskopskom znaku.

Odmah zatim slede Blizanci sa 14 odsto, a zatim još jedno iznenađenje - Jarčevi sa 12 odsto! Možda najveći šok predstavljaju Škorpije, za koje se obično veruje da se zavisnici od seksa i generalno skloni flertu, oni su zapravi najverniji znak zodijaka.

Kad je reč o najvećim preljubnicima, postoji razlika između ženskih i muških pripdanika ovog znaka. Ženske Vage su svoju potrebu za vanbračnim vezama uglavnom objasnile "potrebom za više seksa" i "traganjem za raznovrsnušću".

Kod Blizanaca je drugi razlog - boje se vezivanja.

Za razliku od njih Škorpioni su se pokazali 'strastvenima i ustrajnima', a varaju jako retko i to kada misle da veza nema budućnost.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi