A evo ko je zaštićen

SVI PRAVIMO VELIKU GREŠKU KAD JE RETROGRADNI MERKUR: Poznati ruski astrolog objasnio - samo 3 stvari treba izbegavati

Autor Maja Gašić

Da li je retrogradni Merkur, najpoznatiji i najozloglašeniji astrološki tranzit zaista opasan po sve?

Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Ako vam se pokvari veš mašina, kada vam crkne pegla ili jednostavno nas odžepare na ulici, skloni smo da okrivimo zvezde, tačnije ozloglašeni retrogradni Merkur. Ova planeta je retrogradnom hodu u znaku Vodolije i to od 30. januara a traje do sutra, do 20. februara.

A da li je zaista tako? Da li treba da strahujemo kada astrolozi najave nepovoljab tranzit ove planete? Teoriju da će nam  se nešto strašno desiti u doba kada Merkur i "krene unazad", razjasnio je čuveni ruski astrolog Pavel Globa.

"To je mit, takva 'horor' priča potiče još iz srednjeg veka. Merkur je retrogradan tri puta tokom godine. Ali to nije razlog za paniku. Jednostavno, u tim periodima ne bi trebalo počinjati neke zahtevne projekte, rešavati teške situacije, a pametno bi bilo ne donositi ishitrene odluke. Ali, svakako nije razlog za strah. Postoji izraz 'strah ubija ideju'. Ne dopustite da vaši strahovi podivljaju. Bolje prilagodite svoje ponašanje. Inače, ako ste rođeni u doba retrogradnog Merkura, tada uopšte nećete osetiti njegove efekte", kaže Globa.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi