Astrologija

ZAŠTO NEKE LJUDE NE PODNOSIMO, A OD NEKIH NE MOŽEMO DA SE ODVOJIMO? Sve zavisi od 1 karakteristike našeg znaka!

Autor Jovana Vilimonović

Svakom znaku je dodeljen kvalitet, a time se objašnjava osnovna energija znaka

Izvor: YouTube/Screenshot/Classic Mr Bean

Ispod svakog elementa postoji znak po kvalitetu. Na primer, u grupi vatrenih Ovan je kardinalni, Lav je fiksni, a Strelac je promenljiv. Saznajte šta to znači...

Kardinalni znaci su: Ovan, Rak, Vaga, Jarac

Rođeni na početku svake sezone, kardinalni znakovi su pioniri koji stalno smišljaju nove strategije za uspehe. Ništa im nije teško da započnu i lako guraju druge ljude, motivišu ih. Uvek imaju smele, briljantne ideje. Ono što ih razlikuje od fiksnih jeste što teško završavaju sve što započnu, ali se ne prilagođavaju lako kao promenljivi znaci.

Promenljivi znaci su: Blizanci, Devica, Strelac, Ribe

Rođeni na kraju svakog godišnjeg doba, oni su su fleksibilni, otvoreni za kretanje i obično su spremni da saslušaju svakoga i razmotre svaki problem pre nego što donesu odluku. Zbpg toga teže donose zaključke, ali će bar biti sigurni šta da urade kada bude bilo potrebno. Ipak oni su kao tinejdžeri, nestalni i zabavni. Ne završavaju stvari lako, ali ih i ne započinju. Treba neko da ih pogura.

Fiksni znaci su: Bik, Lav, Škorpija, Vodolija

Fiksni znakovi su tvrdoglavi, ali takođe stabilni i usmereni na ciljeve. Sve završavaju lako do kraja, teško im je da budu neuspešni pa će sve da urade da posao završe na najbolji mogući način, baš kako treba. Izazovno im je da promene način poslovanja, partnera, bilo kakvu naviku. Dobro je što ne odustaju, samo treba da isparvno postave ciljeve. Za razliku do promenljivih se teško prilagođavaju, pa to je nešto što treba da nauče. Teško započinju poslove, ne vole kada nešto teba pokrenuti od nule.

Svako od nas ima većinu ovih kvaliteta u natalnoj karti,u manjoj ili većoj meri, u zavisnosti od rasporeda planeta i podznaka. Zato nam nekad i prijaju neki ljudi, neki ne, pa čak i ako su slični nama ne moraju da nam odgovaraju. Bitno je da prepoznamo na čemu treba da radimo i šta bismo mogli da promenimo da bismo bili bolja verzija sebe.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi