Astrologija

ONI SU MAGNET ZA NOVAC: Za ove horoskopske znake se pare prosto lepe, 1 znak naročito ima sreće u finansijama!

Autor Nataša Petrović

Proverite da li ste i vi među ovim srećnicima!

Izvor: YouTube/screenshot/Paris Hilton

Dok se neki ubijaju od posla i trude se da na sve moguće načine dođu do novca, ima i onih za koje kao da se novac lepi – oni su uglavnom rođeni u ovim horoskopskim znacima.

Ovan

Ovan je horoskopski znak koji ima ubedljivo najviše sreće kada su u pitanju finansije. Oni su veoma fokusirani i motivisani poslom jer znaju da im to donosi finansijsku stabilnost.

Rođene su vođe i umeju da motivišu druge. Umeju da prevaziđu prepreke i spremni su da rizikuju da bi došli do novca.

Bik

Bikovi su izuzetno strastveni kada je u pitanju preduzetništvo. Spremni su da se bore i prođu kroz poteškoće, ali na kraju svojim trudom uspevaju da ostvare finansijsku stabilnost i poslovni uspeh. Oni stoje obema nogama na zemlji, razumeju vrednost novca i ne žele da ga troše na nepotrebne stvari.

Lav

Za Lavove se takođe lepi novac, a osobe rođene u znaku Lava obožavaju šoping, njihova sreća je u finansijskoj stabilnosti. Vole da troše novac, ali i da ostave nešto sa strane. Ipak, treba da se malo obuzdaju u trošenju i da paze da ne potroše baš sve.

Ribe

Ribe dobro upravljaju novcem, umeju pametno da ulože pare i da na taj način ostvare finansijski uspeh. Njima je najčešće potrebno izvesno vreme da bi ostvarili uspeh, ali je i sreća na njihovoj strani.

Devica

Osobe rođene u znaku Device sjajno "barataju" novcem i vrlo dobro umeju da kalkulišu. Imaju mnogo sreće kada je reč o novcu, ponekad moraju da prođu kroz mnoge poteškoće da bi došli do materijalnog bogatstva, ali na kraju stvari prevagnu u njihovu korist.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi