Crno na belo!

DA BISTE SAZNALI KAKVA JE ŽENA, POGLEDAJTE JOJ LIČNU KARTU! Mesec rođenja otkriva više nego što verujete

Autor Maja Gašić

Ko je komplikovan, ko ležeran, a ko preosteljiv...

Izvor: YouTube/Screenshot/SceneScreen

Astrolozi veruju da karakter žene zavisi od meseca njenog rođenja. Zašto baš žene, zašto ne postoji uticaj na muškarce? Zato što je lepši pol emotivnijii i podložniji utucaju planeta. 

Evo šta mesec u kom ste rođeni govori o vašoj ličnosti...

Mart

Žene rođene u martu su nepopravljivi romantičari. Ne vole "prazne" priče, dobro čuvaju tajne. Obožavaju kada im se na neki "uzvišeni" način prizna ljubav.

April

Žene rođene su izuzetno dobro organizovane. Ikod njih sve mora da ide po planu. Sigfurne su u sebe, istrajne i strpljivo idu ka zacrtanom cilju.

Maj

Odlikuje ih gvozdena snaga volje i uopšte nisu voljne da prave kompromise u životu. Najjače strane ovih žena su istrajnost i posvećenost, zahvaljujući kojima uvek ostvaruju svoje ciljeve.

Jun

Žene rođene u junu su emotivne, ljubazne i osetljive. Imaju dobro razvijenu intuiciju, što im umnogome pomaže da se sačuvaju od nezgodnih situacija i poteškoća.

Jul

U julu su rođeni taktične i lagodne žene koje lako uspostavljaju komunikaciju sa svima. Takođe, ove dame su pametne i ljubazni. Međutim, ako su prevarene ili izdane, reagovaće ekstremno burno.

Avgust

Dame rođene u avgustu su uvek u centru pažnje i uživaju u tome. Prijatnog su izgleda, svetle puti, ali imaju veliku manu - vole da zapovedaju, zbog čega je ponekad zaista teško ostvariti vezu sa njima.

Septembar

U septembru se rađaju žene koje su vrlo pouzdane, i na poslu i u ličnom životu. Oni su idealne partnerke. Vrlo su ljubazne i lepog fizičkog izgleda. Vole da rade na samosavršavanju, a to zahtevaju i od partnera.

Oktobar

U oktobru se rađaju žene koje sve pažljivo analiziraju i proveravaju. Veoma su nepoverljive, mrze da popuštaju. Ove žene zovu čelične dame zbog svog žilavog karaktera. U kući se trude da uspostave harmoniju i sklad.

Novembar

Žene rođene u novembru su vrlo praktične, pokretljive i nezavisne ličnosti. Spremne su da vam popuste u malim stvarima, kako kažu, da izgubite bitku, da bi kasnije mogli da pobede u ratu u celini.

Decembar

Ove žene samo pokušavaju da deluju hladno. Ali čim se pronađe osoba s kojom im je prijatno, odmah se otvaraju. Krasi ih optimizam, iskrene su - i do granica surovosti, ali su uvek pune podrške prema voljenima.

Januar

Ove žene su hladne, deluju kao da su u poptunosti lošene emocija, nepristrasne su, da se mnogi u njihovom društvu osećaju nelagodno. Škrte su na komplimentima, ali cene osećanja drugih i teže ozbiljnim i trajnim vezama.

Februar

Februarske dame su hirovite i promenljive. Nikada ne možete da znate šta će uraditi u narednom trenutku. Ove žene mrze prevaru i odmah se, bez oklevanja, opraštaju od preljubnika.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi