Astrologija

RUŽIČASTI MESEC U APRILU PROMENIĆE VAM ŽIVOT IZ KORENA: Astrolozi najavljuju kraj toksičnih veza, a jedno je opasno

Autor Maja Gašić

Mnogi će doživeti potpunu transformaciju.

Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Aspekt koji donosi talas pozitivne energije, gneralno veću budnost i spremnost da se oslobodimo svega lošeg što nas je sputavalo i prihvatimo pozitivne promene biće na vrhuncu tokom punog Meseca.

Ružičasti pun Mesec i pojaviće se na nebu 26. aprila u dubokom i misterioznom znaku Škorpije. Ova Mesečeva energija pomaže da posmatramo stvari ispod površine i ispitamo istine koje su skrivene. Donosi nam transformaciju, a energija Škorpije pomaže da očistimo emocionalni prtljag, podstiče nas da napravimo prostor za rast i suočimo se sa svojim osećanjima.

Pun Mesec formira opoicioni aspekt sa Suncem i uvek se javlja u suprtnom horoskopskom znaku u odnosu na Sunce. Napetost između ove dve suprotstavljene planete je ono što uzdrmava i pojačava naša osećanja tokom ovog perioda.

Astrolozi nagrlašavaju da ćemo u ovom periodu biti emotivniji, osećajniji i ranjiviji. Zato je važno da se pripazimo burnih rekcija!

Za razliku od mladog Meseca koji utiče na potrebu da se osamimo, pun Mesec je simbol društvene interakcije, druženja i usmeravanje energije na odnose i međuljudska pitanja.

Osim što osvetljava nebo, pun Mesec u Škorpiji osvetleće i naše umove. Pripremite se za talas novih ideja, prilika i šansu da verujete intuiciji.

Njegovo dodatno isceljujuće dejstvo donosi i motivacija da prekinemo sa lošim navika. Pun Mesec je simbol kraja, završetka nečeg lošeg i okretanje nove životne stranice. Mnoga toksična prijateljstva ili veze sada će se okončati.

Ovo je trenutak kada širite ljubav u sebi i prema sebi - krećete u život koji zrači svetlijom energijom.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi