Astrologija

PREVEŠĆE VAS ŽEDNE PREKO VODE: 4 horoskopska znaka koja lako manipulišu drugima

Autor Nataša Petrović

Upoznajte najveće licemere Zodijaka!

Izvor: Youtube/Screenshot/JustTheClips

Ima tih ljudi koji se drže određenih vrednosti bez obzira na sve okolnosti i ne bi ni za živu glavu nekoga obmanuli i prevarili. Ali, ima i onih drugih koji su zara svojih ciljeva spremni na sve – upoznajte četiri najveća licemera u horoskopu!

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca su previše ambiciozne da bi dozvolile da im se moralne vrednosti ispreče na putu. Oni nemaju problem da pogaze sve u šta su verovali da bi stigli do vrha. Licemerni su, pasivno-agresivni i lako manipulišu drugima, lako iznevere poverenje drugih.

Škorpija

Škorpije ne veruju u pružanje druge šanse i nema šanse da nekome oproste izdaju. S druge strane, kada oni iznevere nečije poverenje, očekuju da ih drugi oproste, da saslušaju njihovu stranu priče i razumeju njihove razloge.

Strelac

Osobe rođene u znaku Jarca često se smatraju licemernim jer su previše slatke da bi namerno nekome slomile srce. Imaju dva lica, ne drže se sopstvenih moralnih načela i po potrebi ih potpuno ignorišu.

Vodolija

Svima se smeškaju i prave se da im je stalo do osećanja svakog bića na ovoj planeti, ali duboko u sebi osuđuju svakoga. Pretvaraju se da su vrlo otvoreni, da nikoga ne osuđuju, da su veoma ljubazni i opušteni, ali to je zapravo samo fasada za njihovu narav koja podrazumeva stalne osude i kritike.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi