Astrologija

SUDBINSKI DAN ZA LJUBAV! Horoskop otkriva ko će iznenada raskinuti, a kome stiže nova avantura prepuna strasti!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Šta vam zvezde kažu za sledeću nedelju kada je u pitanju ljubav?

Izvor: YouTube/Screenshot/Moviclips

Četvrtak će za sve znake biti "kritičan" jer Venera dolazi u kontakt sa Uranom, i ljubav će biti na velikom testu. Ovaj nebeski susret donosi nepredvidivost, iznenađenja i potpuno neočekivane obrte. Od iznenadnog romantičnog susreta, do još iznenadnijeg raskida, četvrtak je trenutak kada bi trebalo da se pripazite! Pročitajte i šta će nam napraviti Mars do kraja aprila i koji znak će se obogatiti u maju!

Ovan

Mars u petak ulazi u Raka zbog čega ćete odjednom poželeti sigurnost i ušuškanost. Ako ste u vezi bez obaveza, počinje da vam smeta. Osetljiviji ste nego inače zbog čega bi partner trebalo da se pazi šta će reći ili uraditi.

Bik

Budite spremni za radikalne promene, jer zvezde kažu da hrle ka vama! Venera se u četvrtak sreće sa Uranom i vi ćete osetiti neobične struje. Ili će uzdići vašu ljubav na nove visine, ili će vas "tresnuti" pravo u glavu i srce neočekivanom promenom. Vi ste znak koji bi najviše trebalo da se pazi ove nedelje!

Blizanci

Ova nedelja iznosi tajne na videlo, bilo da ih čuvate vi ili vaš partner. Kao da nećete baš dobiti ono što želite, već ćete morati da se bavite rešavanjem problema. Nemojte previše da brinete, zvezde su na vašoj strani i izaći ćete iz ove situacije srećniji nego ikada.

Rak

Mars u petak ulazi u vaš znak, emocije će biti pojačane, ali njihova ekspresija baš i ne. Iznutra će sve u vama ključati, ali nećete baš moći sve i da kažete. Zaštitite svoje srce i svoj osećaj sigurnosti. Ako se partner oseća slično kao vi, ovo će biti nedelja ispunjena romantikom. Ali ako slučajno kaže nešto pogrešno, neka se pripazi!

Lav

Spremate se na veliku promenu koja nema veze s ljubavlju, ali će na nju itekako uticati! Možda je nešto u vezi sa karijerom? Vi se osećate kao da ste na vrhu sveta, ali to kod partnera ili partnerke izaziva nesigurnost i brigu. Uverite ih da je sve u redu i ne dozvolite da vas uvuku u takva osećanja, potreban vam je fokus ove nedelje.

Devica

Za Device će ova nedelja biti vreme za introspekciju. Puno ćete razmišljati o nekome, ali još više o sebi. Preispitivaćete neke svoje poteze iz prošlosti i nećete biti sigurni da li ste dobro postupili. Zvezde kažu, izborite se sa tim osećanjima jer je krajem nedelje nova ljubav na vašem putu.

Vaga

Saturn je bio u vašem sektoru ljubavi, zbog čega ste bili posvećeni razmišljanju o tome da li biste nešto važno izmenili u svom ljubavnom životu. Venera mu stiže u nedelju, zbog čega će vam se otvoriti oči kada je vaša veza u pitanju. Videćete stvari tačno onakvim kakve jesu i na osnovu toga donećete važnu odluku.

Škorpija

Neobična nedelja za Škorpije! Vaš partner ili simpatija ove nedelje će se ponašati potpuno nepredvidivo. Jedva ćete uspeti da protumačite signale koje vam šalje! Susret Venere i Urana donosi nestabilnu energiju, i ako ne budete bili pažljivi, može napraviti veliki problem u vašem odnosu. Razmislite koliko dajete, a koliko dobijate.

Strelac

Partner ili partnerka ove nedelje su zabrinuti zbog neke vesti koju su dobili. Zahtevaju pažnju, i na vama je da im ugodite. Čak i ako ste na samom početku veze, zvezde kažu da je ovo trenutak da se približite, a ne odstupite i udaljite se. Dolaze vam dobre stvari ako budete negovali svoju vezu.

Jarac

Venera i Uran donose vam situaciju koja će vam otvoriti oči u svakom pogledu! Ako ste u dugoj vezi, bićete na velikom iskušenju koje će otkriti kako se zaista osećate. Ako niste u vezi, ove nedelje očekujte pravi šok kada su novi susreti u pitanju. Do nedelje, situacija se stabilizuje i odjednom ćete samo želeti da vas svi ostave na miru.

Vodolija

Pazite se ljudi koji žele da vam naruše vezu. Velika je opasnost ove nedelje, jer neko zaista želi da se umeša u vaš život. Ta negativna energija će vas pomalo poljuljati, ali ne brinite, samo se trudite da tu osobu držite dalje od sebe. Vaš život, i vaša ljubav, su samo vaši.

Ribe

Ribama koje nisu u vezi, ova nedelja donosi pravo iznenađenje. Odjednom, kao da ste upoznali savršenu osobu za sebe, i to tamo gde ste najmanje očekivali. U pitanju će biti slučajan, usputni susret, ali nećete moći da prestanete da razmišljate jedno o drugom. Ako ste u vezi, subota je kritičan dan za ljubav, pazite se svađa.

Tagovi