Pažljivo pročitajte!

ŠTA DONOSI VENERA U BIKU? Preokreti u ljubavi, ali jedno nikako nemojte da radite - debelo će vas koštati

Autor Maja Gašić

Planeta ljubavi nalazi se u najčulnijem znaku.

Izvor: YouTube/screenshot/Universal Pictures

Od 15. aprila do 8. maja planeta ljubavi - Venera je u Biku, a ovaj aspekt donosi svim znacima Zodijaka više samopouzdanja, stabilizaciju odnosa koji su donedavno bili turbulentni i napeti. 

Savet astrologa je da iskoristite ovaj povoljan aspekt i rešite nesuglasice sa partnerom i prijateljima. Sve dok je Venera u Biku, emotivni odnosi će cvetati. 

Moguća su pomirenja sa bivšim ljubavima, nove veze sa dobrim izgledima za budućnost, ali i poboljšanje postojećih veza i brakova. 

Ako ste u prethodnom periodu imali nesuglasice u braku, sledi vam strastven period. Bik je najčulniji znak Zodijaka, a ova osobina će se najviše ispoljiti u narednom periodu. 

Astrolozi savetuju i da se za pomoć i podršku obratite ženama. Dok traje ovaj aspekt biće vam mnogo lakše da se razumete sa pripadnicama nežnijeg pola nego sa muškarcima. 

Ono što nikako ne bi trebalo da radite dok traje ovaj aspekt jeste da štedite i škrtarite. Venera u Biku ne podnosi cicijašenje. Svaki pokušaj da uštedite će vam se "obiti o glavu" i potrošićete mnogo više nego što ste "sklonili sa strane". Ako je neki perod povoljan za troškarenje, to je ovaj! 

Takođe, ne preporučuje se da započinjete nove projekte, izjaloviće se. Mnogo je mudrije da sve svoje snage usmerite na završavanje započetih poslova. 

Tagovi