Astrologija

SREĆAN ROĐENDAN, BLIZANCI: Na poslu je sve sjajno, očekuje vas i povišica, a za uspeh u ljubavi uradite 1 stvar!

Autor Jovana Vilimonović

Dragi Blizanci, srećan rođendan! MONDO vam poklanja godišnji horoskop!

Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Ova godina može da bude godina uspeha, ali uz dodatni trud. Uozbiljićete se, iako vam sve pada teško u poslednje vreme. Bićete bolje raspoloženi od avgusta do kraja 2021. godine, a onda ćete već od sledeće godine da budete posvećeniji poslu. Ipak, dajte sebi oduška, da biste se osećali bolje.

Posao

Ove godine ćete držati sve pod kontrolom. Uvidećete pozitivne događaje na poslu. Moguća je čak i povišica. Biće izazov da sarađujete sa drugima i da odradite sve baš na vreme, tu iskustvo može da vam bude od pomoći.

Ako ste student imaćete manje stagnacije. Treba da izbegnete zabavu ili nerealne ciljeve da bi ste bili uspešni tokom godine. Morate da budete brzi i da ne odlažete baš ništa.

Od novembra do kraja godine treba da budete malo prijatniji prema drugima. Tokom sledeće godine imaćete više sreće na poslu i moći ćete da saradjujete u toku prve polovine godine do rođendana sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje. Moguće je osetan napredak.

Ljubav

Bitno je da, što ljubavi tiče, pokušate da se kontrolišete i da se ne nervirate. Izbegavajte rasprave sa partnerom, samo je bitno da se održi mir.

Izazovniji period za one koji su u vezi je od polovine decembra do kraja januara.

Slobodni, možete da uživate u flertu tokom cele godine, ali su mogući problemi u komunikaciji sa osobama koje vam se dopadaju tokom juna, septembra i januara.

Zdravlje

Zdravlje neće biti ugroženo ove godine, bitno je samo da pazite na ishranu. Ovo je godina za dijetu i bavljenje sportom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi