Astrologija

AKO ŽIVITE S NJIMA, TEŠKO VAMA! 5 najneurednijih znakova horoskopa - prave haos po kući, ne sete se ni đubre da bace!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pet znakova horoskopa kod kojih je uvek rusvaj, da li ste među njima ili živite s nekim od njih?

Izvor: YouTube/TV Shows

Česti čitamo spiskove horoskopskih znakova koji su dobri, najpametniji, najzavodljiviji... Znamo ko su najbolji prijatelji horoskopa a ko su najopasnije "zlice".

Ali, znate li ko su najneuredniji znaci? Ovih pet znakova Zodijaka ne mogu da se "svrte" u kući da bi uradili najobičniju stvar kao što je brisanje prašine. Srećom, astrolozi imaju rešenje ako živite s nekim od njih!

Blizanci

Muče se sa organizacijom, jednostavno zato što ih više zanima da uživaju u životu, nego da od njega prave spisak. Dualitet Blizanaca, jednog od dva "dupla" znaka, dodatno ljudima rođenim u ovom znaku odvlači pažnju na više strana.

Ironično, jedini način da obuzdate Blizanca koji je neorganizovan je da ga naterate da pravi spisak! Jednom kada počne, biće oduševljen!

Vaga

Znak ravnopravnosti i partnerstva ima velike poteškoće da podeli dužnosti u kući. Teško je Vagi da se odluči šta da uradi ili skloni ako ima previše opcija. "Vagaće" za i protiv čak i kada je u pitanju izbacivanje smeća! Da bi Vaga imala više kontrole u haosu koji sama pravi, trebalo bi da dobro razmisli o tome da veruje svom instinktu. Iznenadili biste se koliko stvari Vaga zaboravi da uradi samo zato što ne može da se seti kako je tačno zamislila da ih izvede.

Strelac

Kao i Blizanci, Strelac voli da iskusi i doživi sve u životu, zbog čega nekad jednostavno nema vremena za dosadne zadatke kao što je sklanjanje čistog veša, sređivanje kuhinje... Strelac želi i da udovolji, zbog čega ćete često shvatiti da je uradio nešto što ste tražili po kući, ali kao "maca repom", bez preteranog obraćanja pažnje na detalje. Ako želite da neurednog Strelca dovedete u red, morate stvari da radite zajedno, odlično će naučiti ako posmatra kako se nešto radi.

Vodolija

Pošto je Vodoliji često glava u oblacima, neće odande videti da bi trebalo da obriše prašinu, usisa... Vodolija najviše zanemaruje svakodnevne obaveze po kući, zbog čega je znak rođen za podsetnike i spiskove.

Ribe

Često Ribe previše nekih drugih zadataka preuzmu na sebe, pa im ne ostane vremena za ono što bi trebalo uraditi po kući. Dok se vama gomilaju veš i prašina, Ribe s kojima živite će pomagati nekim drugim ljudima da završe neke druge poslove. Jedini način da Ribe "prevarite" da se više angažuju je da im date kompliment - recite im da određenu dosadnu obavezu niko ne izvršava tako dobro kao oni.

(MONDO)

Tagovi