Astrologija

BRZI NOVČANI HOROSKOP ZA KRAJ JUNA: Zaboravite na štednju! Pare će teći poput reke, a 1 znak da se čuva neznanaca

Autor Maja Gašić

Novčani horoskop za poslednje dane juna donosi obilje dobrih prilika, uloženi trud dolazi na naplatu, novac će teći...

Čuveni ruski astrolog otkrio je koje horoskopske znakove očekuje orgoman priliv novca u poslednjim danima juna. Saznajte da li ste među njima.

Blizanci

Raspored zvezda posebno je povoljan za Blizance, napominje Globa. Poslovi zaključeni krajem meseca biće posebno uspešni. Astrolog savetuje da ne štedite novac ukoliko postoji nešto što već dugo želite da kupite - investicija će vam se isplatiti.

Devica

Prognoza za kraj juna pokazuje da će pripadnici ovog horoskopskog znaka uz napor uspeti da postignu veliki uspeh, a posebno finansijski. 25. i 26. jun će biti posebno povoljni za Device. Astrolog im, ipak, preporučuje da budu oprezna sa novim poznanicima - ljudi sa "lošom" energijom mogu da ih ometu u postizanju uspeha.

Strelac

Kombinacija zvezda predviđa niz povoljnih dana za pripadnike ovog znaka. Za svoj rad dobiće dugo očekivanu nagradu. Strelčevima slede bonusi, ali i unapređenje na poslu.

Jarac

Krajem juna Jarčevi mogu da računaju na ispunjenje svojih najdubljih želja, posebno onih vezanih za poboljšanje finansijske situacije i kupovinu. Međutim, ako postoji nešto što zaista žele, jarčevi će to i dobiti u narednim danima, ističe astrolog. Samo je važno da budu mirni i ne donose ishitrene odluke kako im se u budućnosti ne bi "obile o glavu". 

Tagovi