Astrologija

PUN MESEC U VODOLIJI MENJA NAM ŽIVOT IZ KORENA: Evo kako će uticati na svaki znak horoskopa, neće svima biti LAKO

Autor Jovana Vilimonović

Kako će na koji znak uticati pun Mesec u Vodoliji?

Izvor: YouTube/Netflix

Pun Mesec u Vodoliji će imati uticaj na nas narednih mesec dana, počev od 24. jula. oko 1 noću u Beogradu.

On se još i naziva Jelenski Mesec, ali i Lososov, Borovnica, Mesec polovine leta, Kukuruzni, pa i Malina Mesec. Severnoamerički starosedeoci su davali imena Mesecu po događajima u prirodi. Pun Mesec u Vodoliji će svima da donese nešto drugo, ali je jedno zajedničko, a to je tolerancija.

Ukoliko ne budemo imali toleranciju narednih mesec dana, neće lako da bude. Moramo da probamo da razumemo druge ljude, da se sa svima dobro slažemo, da ne ulećemo prebrzo u rasprave. Druga bitna stvar je da treba da se više planira, a ne da se stoji u mestu. Jako je važno da imamo ideje koje želimo da realizujemo i ostvarimo u narednom periodu, a aspekti nam svakako idu na ruku. Faza će da traje 3, 4 dana, ali u Vodoliji će da bude samo dva i po dana počev od 24. jula uveče.

Simbolizuje promene u društvu, zahlađenje odnosa, pobune, revolucije, pa i one unutrašnje, grupe, stranke i it sektor, kao i sve što ima veze sa internetom - velike promene mogu da se dese u društvu i preseci, kao i svake godine u ovo vreme.

Šta kom znaku donosi pun Mesec u Vodoliji?

Ovan treba da nauči šta je timski rad i kako da brže i bolje sarađuje sa drugima. Tako će da uspe više u svom poslu, jer će da bude deo grupe.

Bik treba da se posveti poslu i da uvede neke nove stvari u rad, ali možda da obnovi svoj 'alat' za rad, eventualno da traži povišicu ili sve to zajedno. Vreme je da dođe do većeg uspeha na poslu.

Blizanci treba da izađu iz zone komfora i da se potrude da daju sve od sebe da ostvare svoja davnašnje želje, da ne čekaju više drugo vreme za pravu priliku. Sada je to vreme.

Rak će biti strastveniji nego inače i neće da mu pada teško da uleti brzo u neku vezu. Što se tiče zauzetih Rakova, sada je dobro vreme da se potrude da daju svoj maksimum u ljubavi, a naročito što se tiče strasti.

Lav može da ima dosta dobar odnos sa voljenom osobom, tačnije, bolji nego ikada. Konačno ćete uspeti da napredujete zajedno u odnosu i da se podržavate više. Što se tiče slobodnih Lavova, flert i zabava biće na prvom mestu.

Devica će da brine dosta o svom zdravlju, ali će konačno i da nađe rešenje za svoj problem. Može konačno da počne da trenira, ako već nije. Neka poslovna prilika može da iskrsne, pa da to bude baš ono što je htela.

Vaga može da bude romantičnija nego inače, pa je sada pravo vreme za ljubavne priče. Bilo da je slobodna ili ne, zablistaće. Ako je u vezi, sve može da bude idealno u odnosu sa partnerom. Ako nije, onda će da ima više sreće u upoznavanju neke zanimljive i veoma društvene osobe.

Škorpija će na prvo mesto da stavi porodicu, prioritete oko porodice i na prvo mesto će da bude sve što je vezano za privatni život. Može nešto da promeni u kući ili da više vremena provodi sa članovima porodice.

Strelac će da poželi više nezavisnosti na poslu. Potrebno mu je više kontakata i druženja da bi dobio sve što je zacrtao kao ciljeve. Samo je bitno da razmisli o svemu što želi da bi bio siguran u svoje odluke.

Jarac će više da radi, ako je to ikako moguće, ali će sve da mu se isplati i on to zna. Naredne 4 nedelje mogu da budu uspešne i inspirativne za budućnost, jer se sada postavlja baza za finansije.

Vodolija može da bude prilično neodlučna i da se ne oseća dobro, ali će svakako bitno da razmisli o odlikama koje donosi u vezi sa sobom. Potrebno je da se bolje organizuje, da ne kasni nigde, da postavi prioritete. Jako je bitno da se razmisli o svemu što radi za sebe, a šta tačno radi za druge, pa i to kako da uštedi vreme.

Ribe imaju potrebu za podrškom drugih ljudi. Osećaj da ne mogu sve same je sada pojačan, ali je bitno da zatraže pomoć u svakoj oblasti. Vreme je da razmisle šta je to bitno što mogu da odstrane iz svog života i šta ih to koči.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi