Astrologija

3 ZNAKA ĆE U AVGUSTU OSTVARITI SVE ŠTO ŽELE! Mlad Mesec u Lavu donosi velike promene, pročitajte kako će uticati na vas

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Mlad Mesec u Lavu donosi novu energiju i velike promene, tri znaka će bukvalno moći da ostvare sve što su zamislili u životu!

Izvor: YouTube/Netflix

Mlad Mesec u Lavu doneće svim znacima velike mogućnosti kada su u pitanju ljubav, zadovoljstvo i kreativnost. Pročitajte kako će uticati na vaš znak i šta bi sve trebalo da uradite do 22. avgusta, a ne propustite ni kako će Merkur u Lavu uticati na vas!

Ovan

Za vas Mlad Mesec u Lavu donosi kreativnost, izražavanje vaše ličnosti kroz sve što radite. Pravi je trenutak da započnete neki novi projekat, posebno ako je vezan za umetnost, ali je odličan i za nove momente u vezi. Ako planirate da podignete vezu na viši nivo, ovo je sjajan period!

Bik

Mlad Mesec u Lavu najviše će uticati na vaš porodični život, očekujte lepa okupljanja i provod sa onima koje najviše volite. "Upaliće" vam se i kreativnost što znači da ćete sve probleme na poslu rešavati lakše nego inače.

Blizanci

Ova mesečeva faza za Blizance će doneti istinu koja dolazi pravo iz srca. Biće vam lako da nekome kažete šta vam je na duši i time rešite problem koji vas možda već dugo muči. Slobodno pričajte, donećete sebi veliku radost!

Pročitajte i da li je vaš znak među onima koji će se obogatiti u životu!

Rak

Mlad Mesec u Lavu pada u vašu kuću vezanu za novac, i očekujte veliki dobitak. To može biti povišica, ali i fantastična ideja koju ćete uspeti da realizujete i od nje zaradite. Gledaćete novac novim očima, shvatićete da radimo da bismo živeli, a ne obrnuto, što će vam dati novi elan da zablistate u svemu što radite.

Lav

Mlad Mesec je u vašem znaku i mogućnosti su neograničene! Vi ste prvi znak koji u avgustu ostvaruje svoje snove. Ovo će biti uzbudljiv period za vas, zvezde predviđaju uspeh, napredak i nove početke u svakoj sferi života. Iskoristite ovaj odličan period za sve o čemu ste maštali!

Devica

Ova faza za vas će biti najprimetnija u ljubavnom životu, ali se pazite, može vam doneti i osećaj nesigurnosti ili preispitivanja. Važno je da se vodite jednako srcem i razumom ako donosite velike odluke vezane za ljubav, ne dozvolite da vas ponesu emocije.

Vaga

Mlad Mesec uticaće najviše na vaš društveni život, u koji ulaze novi i zanimljivi ljudi. Očekujte veliko osveženje po tom pogledu, naročito ako ste u proteklom periodu mnogo radili i bilo vam je dosadno. Stižu druženja i nova prijateljstva a jedno od njih se može pretvoriti i u nešto više!

Škorpija

Posao će biti u fokusu tokom ove faze, Mlad Mesec vam donosi pravu eksploziju energije za uspeh. Pokažite svoje sposobnosti kada je u pitanju odlučivanje i upravljanje drugim ljudima, a ako razmišljate da tražite povišicu, uradite to baš ove nedelje.

Strelac

Mlad Mesec u Lavu u vama budi želju za avanturom, novim stvarima i ljudima. Vi ste drugi znak koji ostvaruje sve što zamisli! Odbacite okove svakodnevnog života i radite ono što radite najbolje - budite spontani i ispunjeni pozitivnom energijom. Stižu vam neočekivane radosti!

Jarac

Vaše polje finansija najviše će osetiti energiju mladog Meseca. Dobitak je garantovan, i moguće je da će biti u obliku neke investicije. Sve što vi možete i umete primetiće baš onaj ko bi trebalo da zna za to, pa su mogući i bolji uslovi na poslu.

Vodolija

U ljubavi vam stižu promene, i to one najlepše, nemate razloga za strah. Mlad Mesec u Lavu kao da vas greje iznutra, budi u vama najnežnije emocije, ali i erotske varnice. Bićete neodoljivi partneru, a ako niste u vezi, očekujte da se ljudi okreću za vama na ulici, jer ste vi treći znak koji ostvaruje sve što želi!

Ribe

Osetićete novu energiju po pitanju posla, ako ste dugo želeli da ga promenite, ove nedelje pošaljite CV na nekoliko mesta i očekujte pozive! Nemojte zanemariti ni zdravlje, zvezde kažu da bi trebalo da osluškujete svoje telo i reagujete ako primetite da nešto nije u redu.

(MONDO)

Tagovi