Astrologija

HOROSKOP OTKRIVA VAŠ NAJSREĆNIJI DAN U AVGUSTU: Tada ostvarujete sve snove, a samo jedan znak ih ima DVA!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

U zavisnosti od toga koji ste znak horoskopa, ovo su srećni dani u avgustu - ima i onih kada bi trebalo da budete oprezni!

Izvor: YouTube/Netflix

Počeo je avgust, za neke znake ovaj mesec će biti ispunjen promenama u ljubavi ili poslu, dok će drugi morati da se okrenu sebi i najvažnije promene naprave iznutra. Pročitajte mesečni horoskop, a ovo su najvažniji datumi za svaki znak, samo jedan ih ima dva u mesecu avgustu!

Ovan

Najviše će vas brinuti novac, i najbolji trenutak da taj problem rešite biće oko 8. avgusta, kada stiže mlad Mesec u Lavu. Tada imate priliku da preduzmete veliki rizik, možda je to investicija ili promena posla, ali će vam se višestruko isplatiti!

Pročitajte detaljni novčani horoskop za avgust!

Bik

Za vas je 22. avgust prekretnica jer ćete odjednom dobiti sjajnu ideju kako da rešite nešto što vas muči. Početak meseca kao da će vas malo iscrpeti, zahtevaće mnogo energije, i onda se odjednom 22. avgusta sve kockice sklapaju. Vaš problem je verovatno vezan za ljubav, ali je moguće da je i neka druga vrsta odnosa ili veze posredi.

Blizanci

Kada 11. avgusta Merkur uđe u Devicu, to će biti vaš trenutak da zablistate. Najvažnije je da u tom periodu vodite računa o sebi, da ugađate sebi, da ostanete kod kuće ako vas neko nagovara da izađete. Introspekcija je reč meseca avgusta, iskoristite ga da pametno promislite o svemu što dalje želite da ostvarite u životu.

Rak

Imaćete mnogo obaveza, pomalo i stresa, i sve do 19. avgusta se trudite da sve to držite pod kontrolom. Tada Uran postaje retrogradan i morate dobro da se pazite drugih ljudi. Nemojte previše slušati šta vam pričaju, nemaju svi najčistije namere!

Lav

Prekretnica za vas biće 22. avgust, kada će Mesečeva mena uticati na vaše najdublje misli i emocije. Razmišljate o novom poslu? Novoj vezi? Sve veće odluke ostavite za posle tog datuma.

Devica

Sunce se vraća u vaš znak tek 22. avgusta i sve vaše sumnje tada se razbijaju. Do tada budite oprezni, nemojte brzati, ali nemojte previše ni da se trošite na ljude u svojoj sredini koji vas samo opterećuju. Iskrenost i dobra energija stižu vam krajem meseca, osetićete se kao da su sve brige odjednom nestale.

Vaga

Vi ste jedini znak koji ima dva ključna datuma u avgustu! Najpre 16. avgusta imate odličnu priliku za novčani dobitak, a potom 30. postoji šansa da se bukvalno obezbedite za ceo život. Tako kažu zvezde, a vi ćete otkriti šta je tačno u pitanju - da li veridba, novi stan ili novi posao o kakvom ste samo mogli da sanjate.

Škorpija

Kada 19. avgusta Uran postane retrogradan, iskoristite priluku koja vam se pruža za lični napredak. Moguće je da već neko vreme shvatate da to što imate nije isto što i želite, i taj datum biće ključan za vašu dalju odluku. Avgust je mesec kada ćete saznati šta vam donosi radost.

Strelac

Avgust će za vas biti kosmičko buđenje, upoznaćete bolje sebe, svoje vrednosti i ljude kojima ste okruženi. Iskoristite trenutak kada Merkur ulazi u Devicu, 11. avgusta, da pažljivo slušate svoj unutrašnji glas i ljude oko sebe. Ako neko zatraži, priznajte da niste bili u pravu. Ali ne pravite ustupke ljudima samo da biste ih pravili!

Jarac

I vi ćete u avgustu preispitivati svoje odnose s drugim ljudima, i retrogradni Uran, od 19. avgusta, nateraće vas da tu situaciju posmatrate "novim" očima. Vi odlučujete o svemu, naročito u ljubavi, ne dozvolite da neko utiče na vaše odluke!

Vodolija

Previše ozbiljno ste shvatali život prethodnih meseci i to nije karakteristično za vas. U avgustu ste opet slobodni, svoji, možete prošlost ostaviti iza sebe i okrenuti se novim izazovima. I na vas će uticati retrogradni Uran, i od 19. avgusta osetićete još jaču želju da prekinete neki odnos koji smatrate toksičnim.

Ribe

Mlad Mesec 8. avgusta nateraće vas da postavite sebi čvrstu rutinu. Možda su vas obaveze izmorile, možda ljudi oko vas crpu vašu energiju. Sve to stavite na stranu i posvetite se sebi. Ne dozvolite da sagorite, lepe stvari vas čekaju u avgustu ali samo ako odmah promenite način života koji vas stresira.

(MONDO)

Tagovi