Astrologija

TEŠKA NEDELJA JE PRED OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Nestrpljenje i ego će ih skupo koštati, slede brojna razočaranja

Autor Nataša Petrović

Tri horoskopska znaka imaće veoma tešku nedelju od 2. do 8. avgusta!

Izvor: Youtube/Screenshot/ShyLivesMatter

Život je takav, pun uspona i padova, a ova nedelja će za pojedine znake doneti padove.

Astrolozi objašnjavaju da Mars na pojedine znake utiče tako što stimuliše bes, a takođe smo trenutno i pod uticajem Jupitera, koji će taj bes dodatno pojačati.

Neke promene na bolje mogu da se očekuju osmog avgusta, a do tada, ova tri znaka će imati loše dane.

Rak

Ljutnja, razočaranje i sumnja su tri reči kojima bi se ukratko moglo opisati ono što vas očekuje ove ndelje. Mučiće vas i osećaj da drugi ne obraćaju pažnju na vas, da su vas nekako svi zaboravili, da ste svima nevažni.

Moguće je da ćete biti ogorčeni, ljubomorni jer neko drugi dobija pažnju za koju mislite da pripada vama, pa ćete se osećati kao da ste nevidljivi.

Sunce i Merkur su od 1. avgusta u opoziciji sa Saturnom, zbog čega će svaka sumnja koju imate biti duplo jača, pa ćete do kraja nedelje morati da naučite da razdvojite neka osećanja kako biste se osećali bolje.

Lav

Ova nedelja će rođenima u znaku Lava doneti dosta razočaranja, arogancije i oholosti.

Postavili ste sebi toliko visoka očekivanja, da je gotovo nemoguće da ih ispunite, bićete puni sumnji, zbog čega ćete neretko biti veoma besni i to osećanje ćete iskaljivati na blisim osobama.

Vaš temperament je inače pomalo problematičan, a ego vam je veoma izražen, a ove nedelje ćete morati da naučite lekciju i budete ponizniji i diskretniji, ili da ostanete ljuti na druge jer ne možete da ih napravite svojim malim kopijama.

Vodolija

Neodgovornost, impulsivnost i nestrpljenje će vas ove nedelje koštati. Problem će vam praviti i vaša nemogućnost da ostanete pri jednom projektu, jednoj stvari koju radite.

Zbog toga ćete imati problema sa koncentraciojom, što će vas užasno frustrirati, ali ono što je još opasnije je da biste zbog toga mogli da donete neke prilično loše odluke.

Ove nedelje ćete biti preterano spontani i čak ćete se ponašati prilično iracionalno, nećete slušati čak ni sopstvene savete.

(MONDO)

Tagovi