Astrologija

VENERA U VAGI NAJVIŠE ĆE UTICATI NA OVA 4 ZNAKA: Novac će im kliziti kroz prste a neće shvatati ko im "radi" iza leđa!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Venera u Vagi traje do 10. septembra i na četiri znaka će imati najjači uticaj, ali bi i ostali trebalo da se pripaze, kažu astrolozi!

Izvor: YouTube/Netflix

Venera ulazi u Vagu, gde će ostati do 10. septembra a evo šta će svakom znaku doneti ovaj tranzit.

Planeta ljubavi oseća se kao kod kuće u znaku Vage, koja je romantična, okrenuta lepoti, estetici i uživanju. Idealan period za ljubav, ali ne baš savršen ako vam je potrebno da budete skoncentrisani, to pada u vodu!

Neće biti moguće da se oduprete luksuzu, uživanju, dobroj hrani, provodu s prijateljima, možda kojoj čašici više, pa čak i kupovini - Venera u Vagi skida sve što nas sputava, otklanja misli koje pokušavaju da nas kontrolišu i, jednostavno rečeno, našoj snazi volje kaže da nema tu šta da traži.

Novac će nam bukvalno kliziti kroz prste, jer je ovo period kada želimo da ugodimo i sebi, i drugima.

Ali, dobro pazite posebno ako vam je ovo važan period na poslu. Venera u Vagi nam govori da budemo mirni, staloženi, da sanjarimo, i time "gasi" naš prirodni instinkt, želju da se izborimo za sebe ili obračunamo s nekim ko to zaslužuje.

Budite umereni, ne izazivajte svađe ali ne dozvoljavajte da vas neko omalovažava ili napada. Ako se nalazite na fer terenu, niste u opasnosti, ali ako ste okruženi ljudima koji gledaju samo sebe, dobro se pripazite.

Vaga, Ovan, Rak i Škorpija biće pod najvećim uticajem ovog tranzita. Šta svaki znak može da uradi kako bi ga pregurao?

Ugodite sebi, počastite se nečim što već dugo želite, obradujte partnera ili prijatelje lepim poklonom, ali nemojte previše da se opuštate. Sve do 10. septembra nosićemo "ružičaste naočare" koje nam stavlja Venera u Vagi, i ne želite da nakon tog datuma shvatite da ste pustili previše stvari da teku kako ih voda nosi, u suprotnom ćete biti u problemu.

(MONDO)

Tagovi