Astrologija

OKO ŽENA ROĐENIH U OVIM ZNAKOVIMA SE MUŠKARCI BUKVALNO TUKU: Ko s njima uđe u vezu – odmah kupuje PRSTEN

Autor Maja Gašić

Ovi horoskopski znakovi su najbolji za brak!

Izvor: YouTube/Screenshot/Tumi Dishni

Astrolozi kažu da postoje žene koje su bukvalno magnet za suprotan pol. Ali ne radi se samo o njihovoj lepoti i seksepilu, one poseduju ono "nešto" zbog čega muškarci ne mogu da im odole i bukvalno padaju na kolena pred njima. Ove žene se najčešće udaju, proverite da li ste među njima...

Bik

Njihova najistaknutija osobina jeste samopouzdanje i veoma moćna energija. Najveći broj muškaraca se venčava ženama rođenim u ovom znaku, čulne su i senzualne, odlične ljubavnice i pritom dobre domaćice.

Rak

Žene Rakovi su ljubazne, nežne, brižne, znaju kako da učine dom udobnim, a muškarcu pruže toplinu i ljubav. One su stvorene za porodicu, da ugađaju svojim voljenima. Verne su i vole dom, što ih čini idealnim bračnim partnerima.

Devica

Pripadnice ovog znaka često ne čekaju da im savršen muškarac "padne s neba", već preuzimaju inicijativu i kada pronađu odgovarajućeg partnera jasno mu daju do znanja da ga žele. Ali nisu grube i muškobanjaste u nastupu, sve to rade veoma ženstveno da im je nemoguće odoleti.

Vaga

Žene Vage su slatke, koketne, znaju da budu veoma neobične i muškarci ih posebno vole. Zbog te urođene uravnoteženosti čine idealne bračne partnere. One su jedan od znakova Zodijaka koji najčešće staje na ludi kamen.

Tagovi