Astrologija

POČINJE PERIOD NAJVEĆIH PROMENA, TRAJAĆE DO JANUARA! 1 znak će posebno biti na UDARU, ali sve će nas PRODRMATI iz korena

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Retrogradni Uran će posebno uticati na jedan znak, a svim znacima donosi promene koje mogu biti i potpuno neočekivane!

Izvor: YouTube/Netflix

Uran, planeta pobune i neukrotivosti, ušao je u godišnju retrogradnu putanju 19. avgusta i na njoj će ostati sve do 18. januara 2022. godine.

Iako je Uran nepredvidiva planeta koja uvek donosi promene, ovaj tranzit je u Biku, koji je inače pouzdan i ne voli promene, čak je i tvrdoglav, te je retrogradni Uran posebna pojava koja će uticati na svaki znak.

Pošto se Uran nalazi u dalekom delu galaksije, on se više vezuje za našu podsvest, ono što ne možemo videti baš na prvi pogled, utiče na naše dugoročne ciljeve i način na koji posmatramo svet oko sebe.

"Uran ne menja znak po sedam godina što znači da nam uvek daje više nego dovoljno vremena za sve promene koje nam donosi. Posebno se odnosi na aspekte života u kojima nam je potrebno više slobode. On je kao glasni budilnik, ne daje nam mira, budi nas i vraća u stvarnost", kaže astrološkinja Medi Marfi.

Planeta pobune je najaktivnije, ali i najhaotičnije nebesko telo u 2021. godini jer na svaki znak utiče menjajući njegovu perspektivu. Najveće posledice osetiće ljudi rođeni u znaku Vodolije, jer je Uran njihov vladar.

"Ove godine proživeli smo mnogo promena, čak smo se i potpuno odvojili jedni od drugih. Uran je tu da prodrma same osnove našeg života, da donese izmene koje su uvek burne, neke i šokantne, ili potpuno neočekivane", rekla je astrološkinja Narajana Montufar.

Saturn i Uran u kvadratu događaju se samo jednom u 22 godine, zbog čega je ova pojava jedna od najvažnijih, ako pitate astrologe. Neki od njih reći će vam da je u pitanju toliko ekstremno dešavanje, da će uticati na sve od ličnih odnosa do opšte situacije na našoj planeti.

"Uran često nazivamo planetom iznenađenja i neočekivanog, ali moramo se podsetiti da je u pitanju planeta koja se vezuje i za inovaciju, inteligenciju, čak i genijalnost. Retrogradni Uran nam omogućava da energiju doživimo drugačije, da je upijemo jače, da bolje otvorimo oči i vidimo pogrešne stvari oko sebe. Inspiriše nas da iskoristimo svaku priliku i promenimo ono čime dugo nismo bili zadovoljni. Ključna stvar koju nam Uran donosi je sloboda", rekla je Montufarova.

(MONDO)

Tagovi