Astrologija

BRZI NOVČANI HOROSKOP DO KRAJA AVGUSTA: 4 znaka ostaće bez PREBIJENE PARE ako se ne pripaze, novčanik bolje da sakriju!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Horoskop za novac za četiri znaka koja moraju najviše da se pripaze do kraja avgusta!

Izvor: YouTube/Netflix

Horoskop za novac otkriva koliko ćete do kraja avgusta imati uspeha u finansijama. Ko bi trebalo da se pripazi? Zvezde kažu, ova četiri znaka!

Blizanci

Dobro moraju da se čuvaju do kraja avgusta jer ih nosi neki entuzijazam sa trošenje, potrošili bi poslednji dinar na bilo šta! Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, napravite spisak stvari koje su vam neophodne do kraja ove nedelje i probajte da ne troškarite na nešto drugo. Iskušenja je mnogo, ali je mnogo i troškova koji vas tek čekaju, nemojte da u septembar uđete bez prebijene pare.

Lav

Lavove čekaju veliki troškovi, kao da im svuda curi novac! Neće biti u svom uobičajenom raspoloženju da čašćavaju naokolo ili sebi kupuju skupe poklone, ali će morati da pripaze na troškove koji su se nagomilali. Čak je moguć i gubitak novca, dobro pazite novčanik!

Devica

Neobična će ovo nedelja biti za Device, jer s jedne strane blistaju, a s druge, samo jedan pogrešan korak može da ih košta baš mnogo. Moraju da kontrolišu troškove i da ne budu neoprezni, bukvalno može da im se dogodi da nešto polome ili oštete u nepažnji, i onda moraju silne pare da daju da zamene tu stvar.

Vodolija

Trenutno je pun Mesec u Vodoliji što u vama budi želju da dobijete sve, odmah i sada! Ipak probajte da se kontrolišete, ne treba da budete impulsivni. Podršku u finansijskim odlukama potražite od dragih ljudi koji vam žele dobro, daće vam savete zlata vredne.

Pročitajte i horoskop za septembar za sve znake!

(MONDO)