Astrologija

MERKUR U VAGI IZVRĆE NAM ŽIVOT NAOPAČKE! Utiče na novac i uspeh, a 1 znak shvatiće šta mu je NEDOSTAJALO u ljubavi

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pročitajte kako će Merkur u Vagi uticati na svaki znak horoskopa!

Izvor: YouTube/Movieclips

Šta vam donosi prva nedelja septembra? Merkur ulazi u Vagu 30. avgusta i "zakačiće" celu nedelju, evo kako će se odraziti na koji znak. Ne zaboravite da pročitate i kineski horoskop za septembar, kao i ljubavni.

Ovan

Bićete romantičniji nego ikada i to će se odraziti na vašu želju da budete aktivni. Moguće je da ćete osetiti potrebu da pomažete partneru ili partnerki oko kuće ili drugih obaveza, što će izuzetno ceniti. Bićete vredni i lepo raspoloženi, pa će u ljubavi biti prava harmonija!

Bik

Merkur u Vagi vam zadaje glavobolje na poslu! Merkur je planeta detalja, rokova, obaveza, i kada je u preciznoj Vagi ništa od toga vas neće zaobići. Sve ćete završavati dan pre roka, uz izuzetnu pažnju prema detaljima, ali ćete se na kraju osećati iscrpljeno. Prebacite nekome deo obaveza, nemojte da sagorite!

Blizanci

Merkur je vaša planeta, i najviše će se odraziti na ljubavni život. Romantika vam je ključna reč za ovu nedelju, ako ste u vezi sve će sevati od varnica, ako niste upoznaćete osobu o kojoj nećete moći da prestanete da razmišljate. Kod kuće i na poslu očekujte iznenadne izazove!

Rak

Za vas će Merkur najviše odjeknuti u kući, ali na neočekivan način. Odjednom razmišljate o svom poreklu, o tračevima u porodici koje niste čuli godinama, kao da ste opsednuti time da saznate sve detalje. Eto prilike da se vidite s članovima porodice i provedete vreme natenane u razgovoru, a ne da samo žurite. Ako stvarno dobijete neke zanimljive informacije, pazite s kim ih delite!

Lav

Merkur u vama budi želju da postanete bolji, da se okrenete sebi i proniknete u suštinu. Bili ste zauzeti prethodnih nedelja i sada je vreme da sebi posvetite pažnju da biste se vratili u balans. Iznenadićete se koliko će vam prijati dobra hrana, vreme provedeno s prijateljima koje dugo niste videli, ili samo dobar san. Ugodite sebi!

Devica

U vama Merkur budi ono što druge kod vas najviše nervira - pedatnost! Malo se osamite i uradite ono što već dugo želite, pobacajte gomilu stvari iz kuće. Rasteretićete se, pustićete novu energiju u svoj život, a da se ne lažemo, Device, vi obožavate ovakve aktivnosti.

Vaga

Vama stiže samopouzdanje koje će vas pogoditi kao grom iz vedra neba! Vage su obično skromne, odjednom se osećate kao da ste na vrhu sveta, i inspiracija za nove projekte i životne poteze je svuda oko vas. Samo ne brzajte s velikim troškovima, moguće je da će vas Merkur zaslepeti i da ćete onda imati finansijske probleme.

Škorpija

Neobičan period za vas, jer želite više ljubavi, a okruženi ste pogrešnim ljudima. Škorpije u vezi će se duboko preispitivati, dok će "singl" Škorpije prihvatiti poziv na viđanje s ljudima koji možda i nisu baš takvi kakvim se čine. Uživajte u razgovoru ali nemojte previše da se predajete.

Strelac

Za vas se Merkur odražava na polje prijateljstva, pa je vreme da se konačno malo družite s ljudima s kojima se niste dugo videli! Strelac je u duši zabavljač, pa slobodno preuzmite na sebe da organizujete zabavno viđanje s grupom prijatelja.

Jarac

Ove nedelje imaćete više odgovornosti nego ranije. Merkur vas podržava i vodiće vas kroz ovaj period povećanog obima posla. Iskoristite ga strateški, znajte da ćete imati puno obaveza ali da ćete time i privući pažnju osobe koja će vam biti vrlo zahvalna, i razmišljaće kako da vam se oduži.

Vodolija

Neobičan period za vas, Merkur budi želju za avanturom, ali ne dozvoljavate mu da vas "gurne" u neistražene predele. Možda planirate neki provod ili avanturu, ali ćete odustati u poslednjem trenutku. Bolje je da ostanete kod kuće i pažljivo planirate neki veći, važniji san koji možete da ostvarite u narednim mesecima.

Ribe

Merkur u Vagi za vas predstavlja poziv na buđenje! Posebno će uticati na ljubav i finansije. Ako ste u dugovima, sada je trenutak da ih rešite, dugo ste odlagali. Ako ste u novoj vezi, ovo je prelomna nedelja, odlučićete da li ima budućnost, ili ste uzalud trošili vreme.

(MONDO)

Tagovi