Astrologija

OVA 3 ZNAKA SU NAJISKRENIJI PRIJATELJI! Pravo je bogatstvo imati ih u životu, ali moraju da se paze 1 vrste ljudi!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Tri znaka horoskopa koja pokazuju najveću empatiju, ako ih imate među prijateljima, vi ste srećni!

Izvor: YouTube/screenshot/Sony Pictures Enertainment

Svi volimo da mislimo da smo vešti u "čitanju" drugih ljudi, da dobro tumačimo njihova osećanja i umemo da odreagujemo u svakoj situaciji.

Ali, kod nekih znakova horoskopa je empatija mnogo izraženija. Tri znaka izdvajaju se kao najosećajniji u ovom smislu, oni će uvek prepoznati kako je drugoj osobi, umeti da pomognu i neće stati dok sve opet ne bude bilo u redu. Međutim, zbog toga njima može da bude teško, jer bukvalno proživljavaju tuđa osećanja.

Ovo su tri znaka sa najrazvijenijom empatijom - ako ih imate među prijateljima, vi ste srećnici!

Rak

Jedan od najosetljivijih znaka zodijaka, ne štedi svoja osećanja i energiju i nesebično ih deli s drugima. Ako vam je potrebno rame za plakanje, Rak je vaš čovek. Uvek će biti spreman da sasluša i pomogne.

Rakove, opet, zbog toga mnogi doživljavaju kao ćudljive. Nemojte im zameriti, oni se ne bore samo sa svojim osećanjima i brigama, već i tuđim, možda čak i vašim.

Škorpija

Iako Škorpije važe za pomalo "zatvorene" i misteriozne osobe, nije tako kada su sa bliskim ljudima. Škorpija mora da podigne zid od drugih, da se brani kao žaokom, jer jednostavno preživljava previđe tuđih osećanja i briga. Ponekad je sve to "uguši", bude snuždena i tužna, a neće opterećivati druge onime što je muči. Najbolje što možete da uradite ako imate sreću da se u vašem životu nalazi Škorpija, je da je pitate "kako si".

Ribe

Najrazvijeniju empatiju imaju upravo Ribe. One ne mogu protiv sebe, u duši imaju želju da se sažive s drugima i podele njihov teret. Ribe uvek znaju kako se voljena ili draga osoba zaista oseća, i zbog toga su među najdragocenijim znacima horoskopa kada je u pitanju prijateljstvo.

Nažalost, zbog toga što se nesebično daju, često mogu da sagore, da nose teret svih na svojim plećima, a da se nikome ne požale. Ako ste rođeni u znaku Ribe, znajte da su najveći neprijatelji vašeg mira i harmonije osobe koje vam isisavaju energiju.

Imamo za vas i dobar trik, kako da "pročitate" ljude oko sebe!

(MONDO)

Tagovi