Astrologija

MLAD MESEC U DEVICI DONOSI VELIKE PROMENE: Na ova 3 znaka će najviše uticati, doneće najvažnije životne odluke!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Evo kako će mlad Mesec u Devici uticati na svaki znak horoskopa!

Izvor: YouTube/Netflix

Mlad Mesec u Devici stiže nam 6. septembra, evo kako će uticati na svaki znak. Ne propustite ni mesečni horoskop, kao i ljubavni i kineski horoskop za septembar.

Rak, Devica i Vodolija biće pod najvećim uticajem ove nebeske pojave, a ovako će se "provesti" svaki znak tokom mladog Meseca u Devici!

Ovan

Na vas će najviše uticati u sferi posla i uspeha. Ni slučajno nemojte da odlažete obaveze! Sledi vam veliki dobitak ako period mladog Meseca iskoristite da napredujete.

Bik

Vama će mlad Mesec u Devici "udariti" na strast. Biće u vašoj petoj kući zadovoljstva i kreativnosti, zbog čega vas očekuje vreo period u vezi! Posvetite se uživanju, ugodite sebi i partneru, a ako ste tek na početku nove veze, očekujte vrlo strastvene noći!

Blizanci

Za vas će mlad Mesec u Devici biti trenutak da se okrenete drugima i pružite im ljubav i podršku. Ako postoji neka svađa u porodici, nesuglasica među prijateljima, svetlost mladog Meseca obasjaće upravo vas kao osobu koja će to sve rešiti.

Rak

U vašoj trećoj kući komunikacije, mlad Mesec će otkriti nešto što skrivate. Reči skoro da će biti važnije od dela, dobro pazite i šta govorite, i šta čujete i usvajate od drugih. Zapitajte se i da li vas druge osobe često pogrešno razumeju? Ako je tako, sada je trenutak da ispravite sve što bude "izgubljeno u prevodu".

Lav

Bogatstvo i odlične prilike stižu svima koji su rođeni u znaku Lava! Mlad Mesec u Devici je u vašoj kući materijalnog, imovine i vrednosti, i odraziće se na vaš uspeh i zaradu. Ovo je vreme da zatražite povišicu, potražite novi posao ili se pozabavite svojim finansijama kako biste bolje raspolagali novcem.

Devica

Pošto je mlad Mesec u vašem znaku, osećaćete se kao da su sve oči uprte u vas! Budite iskreni, autentično svoji, i sve dok ne dozvolite da vas neko natera da budete nešto što niste, stižu vam odlične stvari. Ovo je najbolji period u 2021. da ostvarujete svoje snove i postavljate stvari u životu baš onako kako vama odgovara!

Vaga

Period mladog Meseca Vage će iskoristiti da sanjare, prave planove, maštaju o idejama i ljudima s kojim bi mogli da ih ostvare. Ako ste rođeni u znaku Vage, ovaj period iskoristite da preispitate svoje planove. Među njima se krije ideja koja vam može doneti izuzetno zadovoljstvo i uspeh!

Škorpija

Mlad Mesec nalazi se u vašoj 11. kući prijateljstva, što znači da će druženje i provod biti vaše jedino interesovanje u ovom periodu! Iskoristite to mudro, Škorpije, među tolikim prijateljima biće i novih poznanstava. Neko od njih može se pretvoriti u novu ljubav.

Strelac

Mlad Mesec stimuliše vašu desetu kuću, i tera vas na duboko razmišljanje, posebno kada su u pitanju novac i karijera. Zauzeti ste, imate puno obaveza, i vidite sebe na jedan određeni način. Ali sada je trenutak da preispitate da li vas i drugi tako vide. Popričajte s nekoliko ljudi kojima verujete, možda ćete se iznenaditi njihovim odgovorima na vaša pitanja.

Jarac

Iskoristite ovaj period za duboko razmišljanje! Jarčevima će mlad Mesec biti u devetoj kući, dovešće ih praktično u filozofsko raspoloženje, i daće nove prilike kada su u pitanju intelektualne aktivnosti. Ako studirate, usavršavate se ili započinjete novi posao, bićete na vrhuncu svojih sposobnosti.

Vodolija

Osma kuća je aktivirana kod vas i očekuje vas neobičan miks strasti, osećaja gubitka i novih početaka. Imaćete čudne ideje i neverovatnu želju da ih ostvarite. Ako ste u vezi, čeznućete za time da je produbite i dignete na viši nivo. Moguće je da će biti više "akcije" u krevetu nego ikada! Ali pazite, ako u vašoj vezi postoji nešto što vas muči, ova energija će se preneti na svađe, a ne na strast.

Ribe

Mlad Mesec u Devici nalazi se u vašoj sedmoj kući partnerstva i ljubavi. Otvara vrata novih veza i prijateljstava, i nemojte se iznenaditi ako odjednom steknete gomilu novih prijatelja, među ljudima za koje nikada ne biste rekli da bi vam odgovarali. Na poslu će timski rad biti ključan za uspeh, nemojte zamerati kolegama s kojima se inače ne slažete. Kada je u pitanju ljubav, sada je kucnuo čas da vezu podignete na viši nivo.

(MONDO)

Tagovi