Astrologija

OVI HOROSKOPSKI ZNACI NE UMEJU DA BUDU VERNI: Za njih je zavođenje igra i razmišljaju genitalijama!

Autor Nataša Petrović

Ako želite partnera koji će vam biti veran, ove horoskopske znake bolje izbegavajte jer su oni skloni "švrljanju".

Izvor: Youtube/Screenshot/we are lost shippers

Horoskopski znak može da otkrije mnogo toga o našim osobinama, uključujući i ono što nam se možda ne dopada da čujemo. Iako nijedna astrološka prognoza ne može do detalja da odredi kakav će kome biti ljubavni život, može da da uvid u to da li je neka osoba sklona varanju.

Ako želite partnera koji će vam biti veran, ove horoskopske znake bolje izbegavajte jer su oni skloni "švrljanju".

Blizanci

To je verovatno znak koji ima najviše sklonosti da vara. Užasno su fleksibilni, prilagodljivi, uvek otvoreni za nove ideje, ali i onve ljude. Potrebno im je da im uvek bude zabavno, da su okruženi ljudima, a samim tim su i veće šanse da se nađu u situaciji da prevare partnera.

Lav

Osobe rođene u znaku Lavu imaju strašnu potrebu da im se drugi dive, da ih obožavaju i uradiće sve da bi privukli pažnju. To često može da ih odvede do flerta, a to onda znate gde dalje, iako možda čak i nemaju nameru da prevare partnera.

Ovan

Znakom Ovna vlada Mars, planeta seksa i strasti. Oni život vide kao takmičenje, a ništa drugačiji stav nemaju ni o ljubavi i seksu. Za njih je sve to igra, takmičenje da osvoje nekoga i dobiju "nagradu".

Strelac

Strelčevi neviđeno vole da flertuju i tu nema pomoći. Vole seks, avanture, ali im je potreban i prostor i sloboda da budu što spontaniji. Za njih je svaki dan nova avantura, a to važi i za njihov ljubavni život.

Vaga

Ovim znakom vlada Venera, zbog čega su drugima jednostavno neodoljivi. Vole da udovoljavaju drugima i umeju da se prilagode svima tako da očaraju baš svakoga. To ih, međutim, često dovede do situacije u koju možda nisu planirali da dođu, ali kada se atmosfera previše "zagreje", teško je smiriti strasti.

Škorpija

Kada je reč o seksualnosti, Škorpije su kao zveri. Njihovim znakom vlada Mars, planeta seksa i strasti, pa je osobama rođenim u znaku Škorpije uvek na pameti koga će sledećeg da zavedu i gde. Oni mogu da budu verni, ali samo ako naiđe osoba koja će u njima probuditi strasti jer će tada razmišljati genitalijama, a ne glavom.

(MONDO)

Tagovi