Poslušajte zvezde!

NEMATE SREĆE U LJUBAVI? TO JE ZATO ŠTO PARTNERA TRAŽITE NA POGREŠNOM MESTU: Saznajte gde svaki znak čeka SRODNA DUŠA

Autor Maja Gašić

Gde pronaći ljubav po horoskopu? Nije isto za sve znakove Zodijaka - neki romansu pronalaze na poslu, nekima se dešava isključivo slučajno, a neki bi trebalo da "pročešljaju" listu prijatelja...

Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Svaki susret, bilo da je slučajan iili nameran, može biti sudbonosan kad je reč o potrazi za životnim partnerom. Astrolozi su za sve znakove Zodijaka naveli najbolje situacije i mesta za pronalazak srodne duše. Otkrijte gde vas čeka vaša!

Ovan

Ovnovi najčešće srodnu dušu pronalaze među prijateljima. Zato se svim usamljenim pripadnicima ovog znaka savetuje da pažljivo pogledaju oko sebe i razmisle da li osećaju privlačnost prema ljudima sa kojima se druže.

Bik

Bik skoro uvek partnera pronalazi sasvim slučajno i u najnepovoljnijem trenutku. Potpuno neočekivano se zaljubljuje i baš u trenutku kada mu se čini da je najmanje spreman, zato nije potrebno da traži neko posebno mesto ili situaciju.

Blizanci

Velika je verovatnoća da će ljubav pronaći sasvim neočekivano i to u inostranstvu. Inače, nije retkost da se pripadnici ovog znaka venčavaju sa osobama druge nacionalnosti.

Rak

Rakovi često pronalaze ljubav putem Interneta ili preko bliskih poznanika. Na ta dva polja treba da obrate pažnju ako su u potrazi za srodnom dušom.

Lav

Za Lava je pronalaženje ljubavi veoma nalik lovu. Često se dešava da predstavnici ovog znaka namerno izlaze u potrazi za "žrtvom", a velika društva i klubovi su mesta gde uspešno "operišu".

Devica

Upoznavanje druge polovine kod Devica izgleda kao na filmu. To se obično dešava na ulici ili nekom kulturnom događaju, dovoljno je samo da im se pogledi sretnu.

Vage

Vage su veoma društvene, pa im je lako da upoznaju bilo koga o kadgod to požele. Ako ih neka osoba zainteresuje, čekaće signal da joj priđu, bilo da su u klubu ili intimnom slavlju od 10 ljudi.

Škorpija

Škorpija treba da traži ljubav na mestima koja su blisko povezana sa njenim hobijem. Ako su to knjige - u knjižari ili biblioteci, ako je muzika - na koncertu. Za nju samo romansa sa osobom sa kojom deli ista interesovanja  može biti dugovečna.

Strelac

Strelčevima se često dešava da reaguju "na drugu loptu", odnosno da tek kada drugi put sretnu osobu (koja im prvi put nije privukla pažnju), zaključe da im se dopada i da postoji potencijal za vezu. Poslovno okruženje je za njih takođe dobra opcija i nudi odlične prilike za ljubav.

Jarac

Jarac često pronalazi srodnu dušu na nekim netipičnim mestima. Na primer, u bolnici ili u redu pred šalterom... Iz neobaveznog ćaskanja najčešće se rađa velika romansa za predstavnike ovog znaka.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka Zodijaka obično partnera traže među kolegama sa fakulteta, iz škole... Drže oči širom otvorene i "vrebaju" ko bi mogao da zadovolji sve njihove kriterijume.

Ribe

Ribe često imaju afere na poslu. Nekada se one okončaju katastrofalno, a neretko prerastaju u velike ljubavi, koje čak mogu da se završe brakom. Njima savršeno odgovara da rade sa osobom koja im se dopada, delom i zato što im je neprestano potrebna pažnja i partnerovo prisustvo.

Tagovi