Astrologija

NAJGORI GUBITNICI HOROSKOPA! Ova 4 znaka ne podnose da ih pobedite, jedan vam to neće OPROSTITI do kraja života!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Ovi znaci su ubedljivo najgori gubitnici horoskopa, ne praštaju čak ni ako je u pitanju bila neka glupost, a ne nešto važno!

Izvor: YouTube/Netflix

Verovatno čitate ovaj tekst i pitate se, kako najgori gubitnici, zar ne umemo svi da racionalno preživimo ako nismo u pravu, ili izgubimo u nekoj nebitnoj igri protiv prijatelja?

Pa, odgovor je ne, postoje ljudi rođeni u određenim znacima koji apsolutno ne mogu da podnesu da izgube čak ni u banalnim razgovorima, takmičarski duh im je jači nego kod drugih a samokontrola slabija!

Ovan

Tvrdoglavi Ovan postaje i agresivan kada nije u pravu, ili kada izgubi. Ako ste se ikada svađali sa Ovnom znate o čemu pričamo - daleko su od savršenih ljudi, kao i svi mi, ali odbijaju da to prihvate. Ovan će najviše dići tenziju tokom rasprave, ili prevrnuti tablu za Monopol ako slučajno izgubi.

Bik

Nije najgori na ovom spisku, ali jeste najkomplikovaniji zbog emocija koje izazivaju da bude loš gubitnik. Bikovi umeju da budu vrlo nesigurni iznutra, a da to nikome ne bi priznali ni za živu glavu. Zbog toga Bik izuzetno lično doživi kada je u nečemu izgubio, nikako to ne može da prihvati i oseća se loše nedeljama. Neće propustiti priliku ni da zagorča život onome ko ga je "pobedio". S Bikovima morate vrlo pažljivo inače će vam zameriti čak i ako ste bili potpuno u pravu, i postupali s njihovim najboljim interesima na umu.

Lav

Znamo, niste iznenađeni, ovo je znak koji je najviše zaljubljen u sebe i nikako neće prihvatiti da u nečemu nije prvi i najbolji. Obična rasprava oko nebitnih stvari, sitnica, izbora ručka za danas ili mesta gde ćete piti kafu, pa sve do važnih odluka u životu, Lav reaguje - burno. Lav će vas saslušati ako mu kažete da je izgubio, ali to nikako ne znači da će to i prihvatiti.

Jarac

Kod Jarca nije toliko problem takmičarski duh, koliko potpuna nespremnost da nekome oprosti. Jarčevi po ovom pitanju umeju da budu vrlo tvrdoglavi, čak su pomalo i zlopamtila. Ako poznajete nekog Jarca, nemojte se čuditi ako vam godinama ne zaboravlja što ste ga "pobedili" u nečemu, bilo to neobavezna partija fudbala na poljani ili neki poslovni dogovor.

Najveći negativci zodijaka rođeni su u ovim znacima, a pročitajte i koji znaci su najiskreniji prijatelji!

(MONDO)