Astrologija

RAK, ŠKORPIJA I RIBE NE SMEJU DA PRAVE OVE GREŠKE! Ako ste rođeni u vodenom znaku, evo kako da pronađete SREĆU i uspeh

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Vodeni znaci horoskopa su Rak, Škorpija i Ribe, ovo su im zajedničke osobine i problemi na koje moraju da obrate pažnju!

Izvor: YouTube/Flashback FM

Vodeni znaci su Rak, Škorpija i Ribe, imaju mnogo zajedničkih osobina ali nekad su im potrebne različite stvari i doživljaji kako bi bili srećni i ispunjeni. 

Astrolozi kažu da ove reči mogu da opišu svaki vodeni znak:

  • Brižni
  • Emotivni
  • Intuitivni
  • Misteriozni
  • Osetljivi
  • Oprezni

Ako ste rođeni u nekom od vodenih znakova, ovo su saveti astrologa za vaš srećniji život, a ne propustite i ljubavni horoskop za ovu jesen!

Vama vlada voda, nezaustavljiva, nepredvidiva, koja uvek teče i nalazi nove puteve kroz prepreke. I vaše emocije ponekad tako funkcionišu, struje kroz vas i vašu okolinu i nekada ih je teško zaustaviti ili preusmeriti.

Za vodene znake najvažnije je da nauče da kontrolišu svoje emocije kada im je teško ili negde zapnu, kada su suočeni sa problemom ili su samo pod stresom.

Za vodeni znak vrlo je važno da ima jasnu strukturu na koju može da se osloni. Zato su partner, porodica i najbliži prijatelji stene čvrstog oslonca u vašem životu.

Rak

Ozbiljan, osetljiv i ponekad zatvoren, Rak je vrlo brižan i nežan prema svojoj okolini, zbog čega nekad zanemari sebe. Njime vlada Mesec, koji odbija Sunčevu svetlost, i baš tako i Rak postaje ogledalo za energiju i emocije ljudi oko sebe. Rak je kreativan, pun ideja, samo mu je neophodno da može da kontroliše emocije i ne pusti "energetske vampire" da ga ščepaju i skrenu s puta.

Škorpija

Duboko zamišljena, odlučna, puna samopouzdanja i hrabra, Škorpija važi za misteriozan i "mračan" znak. Pluton je njen vladar, planeta moći i regeneracije. Za Škorpiju je zato najvažnije da pronalazi vreme za sebe, da može da regeneriše svoju energiju i osećanja, kako ne bi "sagorela". Kada Škorpiji nije lako, može da skrene u ljubomoru ili pozitivnost, pa čak i agresiju u komunikaciji s najbližima.

Ribe

Ribama vlada Neptun, planeta duhovnosti i snova, i žive u svom unutrašnjem svetu, ponekad i više nego u "pravom". Ribe su sanjari, kreativne su i ponekad naivne, više će osećati emocije neke situacije, nego što će sagledavati njene činjenice i logiku. Ribama je zato važno da ne gube fokus, da ne puste da ih nebitne stvari opterećuju, da uvek znaju šta je njihov put i ne dozvole drugima da se na njemu ispreče.

(MONDO)

Tagovi