Astrologija

3 ZNAKA ČEKA PAKAO ZA VIKEND! Svađe i nervoza na sve strane, a jedan može da doživi i OZBILJAN gubitak!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Horoskop za tri znaka koja neće imati sreće ovog vikenda!

Izvor: YouTube/TateDance

Šta vas čeka ovog vikenda? Astrolozi kažu da je za tri znaka bolje da ostanu kod kuće, nego da rizikuju da im se dogodi nešto loše! Ne brinite, nisu u pitanju opasne stvari već nesporazumi i gubici koje trenutno nikako ne želite.

Ova tri znaka čeka težak vikend!

Ovan

Očajan vikend kada su u pitanju odnosi s drugim ljudima! Dobro pazite ako učestvujete u nekoj grupnoj prepisci na Viberu ili Whatsappu,  moguće je da će vaše reči neko potpuno pogrešno protumačiti. Ne blistate ni u ljubavi, samo nekoliko neopreznih reči mogu da izazovu veliku svađu s partnerom!

Vaga

Loš vikend za novac, dobro pazite novčanik! Možda ste planirali izlazak u neki tržni centar, da date sebi oduška, zvezde vam nikako nisu naklonjene kada je šoping u pitanju. Finansijski je jako loš period, moguće je čak da ćete izgubiti novčanik ako se ovog vikenda budete previše "šetkali".

Vodolija

Iako ste očekivali miran vikend, i konačan predah od obaveza, subota i nedelja biće vam ispunjeni stresom. Da li vas zivkaju s posla, ili u kući odjednom imate gomilu stvari koje bi trebalo da obavite, u svakom slučaju imaćete utisak kao da vas je pregazio brzi voz. Probajte da se naspavate, nema druge pomoći ovog vikenda!

Pročitajte i ko će u oktobru imati najmanje sreće!

(MONDO)

Tagovi