Astrologija

5 NAJGORIH SRCOLOMACA HOROSKOPA! Raskid sa ovim znacima je pakao, uživaju u vašoj PATNJI, poslednji je najnamazaniji!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Horoskop kaže da su Bik, Lav, Devica, Strelac i Vodolija najgori za raskid - evo i zašto!

Izvor: YouTube/HBO

Znate li koji znaci su najgori za raskid? Horoskop diktira naše osobine, pa su neki velikodušni i brinu za druge, dok postoje i oni koji žive za dramu.

Ovo su znaci koji uživaju u tome da nekome slome srce!

Strelac

Voli avanturu i slobodu, ne voli da bude vezan predugo na jednom mestu. Svet je igralište za Strelca i najviše ga nervira ako se oseća kao da je usidren. Kolotečina mu smeta, ali je veza sa Strelcem zabavna jer će uvek baš on biti taj koji kolotečinu menja.

Strelčevi će raskinuti bez razmišljanja ako pomisle da ih veza sputava. Neće pristati da urade nešto na šta nisu u srcu spremni zbog čega će partneri često misliti da su hladnokrvni. Koliko lako šarmira, toliko lako i ostavlja.

Devica

Device su nežne i pune ljubavi, pa ne biste na prvu loptu pomislili da će vam slomiti srce. Njihovo najstrašnije oružje je iskrenost - Devica nikada neće prekinuti vezu zbog osvete ili traženja pažnje, ali će njena brutalna iskrenost često odvesti odnos preko tačke povratka.

Ako ste u vezi sa "iskusnijom" Devicom, obratite pažnju na njenu racionalizaciju. Sve što vam iskreno govori, pokušaće nekako da opravda, da vam objasni da je to bolje za vas, da samo ima vaš najbolji interes na umu... A zapravo nije tako.

Vodolija

Po prirodi je vrtirep i obožava da flertuje, baš kao i Strelac, ne voli da je sputana. Obožava pažnju i često će upravo pažnja koju joj neko drugi posveti biti razlog raskida. Vodolija će vam slomiti srce ali će i sama ispaštati zbog toga, jer to zaista nije htela (za razliku od Device). Zaista je mislila da je pronašla ljubav, ali njene osobine su prevagnule.

Bik

Neverovatno odlučan, ponekad i tvrdoglav, Bik će vas "pregaziti" kao parni valjak ako pomisli da ste izdali njegovo poverenje. Ključna reč je "pomisli", nekada to nećete uraditi zaista ali će Bikov utisak biti toliko jak da neće prezati od toga da vam se osveti tako što će vam slomiti srce.

Bik je jedan od najosvetoljubivijih znaka horoskopa, pročitajte koji su ostali!

Bik će ugasiti emocije ako oseti da je njegovo poverenje izdato, napašće bez ikakve zadrške i nećete znati šta vas je snašlo. Ako ste tek na početku veze s Bikom, budite oprezni!

Lav

Dominantan, okrenut sebi, Lav nije lak za vezu, pa ni za raskid. Očekuje od partnera ili partnerke da svoje želje ili snove podredi njegovim, i mnogi neće pristati na to. Lav onda napada!

Čim Lav oseti da niste spremni da prevrnete ceo svoj univerzum naopačke da bi se sve vrtelo oko njega, Lav će postati hlada, udaljen, ostaviće vas i pitaćete se da li je sve što ste zajedno imali uopšte bilo stvarno. Znajte šta radi, jer raskid s Lavom može da bude ozbiljan udarac na samopouzdanje, i ne dozvolite mu tu pobedu nad vama.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi