Astrologija

GREŠKE IZ PROŠLOSTI DOLAZE NA NAPLATU BRŽE NEGO ŠTO MISLITE: Ko ispašta u oktobru i kako da ublažiti udare KARME

Autor Maja Gašić

Horoskop za oktobar donosi loše vesti za četiri znaka Zodijaka. Karma dolazi po svoje!

Izvor: YouTube/Screenshot/Raging Bull

Ako verujete u karmu i astrologiju, onda vam je poznat koncept da će pre ili kasnije, svi će morati da ispaštaju zbog grešaka napravljenih u prošlosti. Međutim, nekoga će karma stići tek za nekoliko godina, dok će druge u nešto bliskijoj budućnosti. Astrolozi su izdvojili četiri znaka Zodijaka koji će u oktobru biti prinuđeni da odgovaraju za svoje greške.

BIK

Bik će se u oktobru suočiti s ozbiljnim finansijskim problemima, postoji rizik da se čak ozbiljno zaduži. Kako biste izbegli da se nađete u teškoj situaciji, neophodno je da smanjite troškove. Pre svega, reč je o novcu utrošenom na rekreaciju i zabavu.

RAK

U drugom mesecu jeseni Rakovi će se suočiti s prevarom i prilično gadnim tračevima. Osim toga, postoji rizik da će se naći na meti prevaranata, što je sve "osveta" za greške iz prošlosti. Kako biste smanjili štetu od ovog "karmičkog bumeranga", važno je da budete oprezni i pripazite da ne poklanjate poverenje nepoznatim ljudima.

JARAC

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku trebalo bi da analiziraju sve svoje postupke i izvuku lekcije iz situacija koje su mogle da imaju dvojaki ishod. Da biste bili uspešni u ovom izazovnom periodu, važno je da pokažete strpljenje i disciplinu. Jarčevi ne bi trebalo da započinju nove poslove, zapravo da se ne upušptaju ni u šta novo. Bolje da se usredsrede na stare zadatke.

RIBE

Zvezde Ribama najavljuju poteškoće na poslu. To može biti ili nesporazum sa šefom ili svađa s kolegama. Budite oprezni, neko na poslu pokušava da vas sabotira. Pred kraj meseca možete da očekujete niz svađa sa rodbinom i prijateljima.

MONDO

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tagovi