Astrologija

NAJGORI PAROVI HOROSKOPA: Kao da ne pričaju isti jezik - samo se svađaju, problem za problemom, bukvalno im NIJE SUĐENO

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Ovo su najgori parovi horoskopa - nikada neće moći da se slože, koliko god da im je stalo!

Izvor: YouTube/HBO

Možda ste tek na početku veze sa osobom koja vam se dopada, ali ste iznenađeni što se ne slažete oko najobičnijih "gluposti". Ili radite s nekim, s kim nikako ne možete da nađete zajednički jezik, koliko god se trudili? Ili, pak, postoji član porodice s kojim se nikada niste slagali a ne znate zašto. Moguće je da odgovor leži u horoskopu!

Ovo su najgori parovi horoskopa, nikako se ne slažu, bilo da je u pitanju ljubav, posao ili bilo kakav drugi odnos. Ne propustite ni najveće manipulatore zodijaka!

Ovan i Ribe

Prvi i poslednji znaci zodijaka udaljeni su svetlosnim godinama jedni od drugih! Njihovi temperamenti, sistem vrednosti, osećanja i potrebe potpuno su različiti.

Ovan je optimističan, raspoložen za takmičenje, traži uzbuđenje i briga ga šta drugi misle. Ribe su empate, imaju hirove, romantične su i maštovite, ali vole da se "podmetnu" kao mučenici za sve i svašta.

Ne slažu se nikako, i Ovan će za tili čas iznervirati Ribe do tačke pucanja. A Ribe će Ovna izludeti svojim preteranim razmišljanjem i žrtvovanjem. Ovan i Ribe su jedno za drugo velika enigma i najbolje je da tako i ostane.

Bik i Strelac

Jedino što ova dva znaka imaju zajedničko je želja za avanturom i seksom. Mogu u tome da se slože, što je super ako je u pitanju romantična avantura, ali za bilo kakav dublji odnos, užasna su kombinacija.

Bik voli kontrolu, Strelac je odbaczuje ili preuzima. Strelac govori prvo što mu padne na pamet, a Bik tri puta meri, pa jednom seče - možda. Strelac živi kao da sutra ne postoji, Bik planira ne samo za sebe već i za svoje naredne generacije. Bik voli da ostane kod kuće, Strelac bi najradije bio bilo gde drugde, samo da je napolju.

Lav i Devica

Jedan nestašan i neuhvatljiv, drugi stabilan i strog - nikako ne idu zajedno! Lav želi da mu se dive, da ga obožavaju, da o svemu odlučuje i da se pritom i zabavlja. Devica sa neodobravanjem gleda na sve to, odbija da troši energiju na besmislice a silno uživa u tome da vam objasni šta biste u životu mogli bolje i brže da uradite. Lav oduzima mnogo energije, a Devica je štedi i ne rasipa je olako na ljude koji to ne zaslužuju. Ovaj spoj se, ako se dogodi, ubrzo pretvara u borbu snage volje.

Vaga i Jarac

Njihove razlike su tako jednostavne, a tako velike. Vaga voli da uživa, troši novac, odmara, daje sebi oduška. Jarac voli da planira, štedi, radi, usavršava se. Nema tu mnogo zajedničkih mesta.

Ako budu u vezi, ova dva znaka će se slagati, neće svađe biti njihov problem. Ali čim pravi život i sve obaveze koje on nosi sa sobom zakucaju na vrata, ljubav će se raspršiti kao balon od sapunice kojom je Jarac upravo oprao celu kuću, dok je Vaga radila ko zna šta.

Pročitajte i koji znaci horoskopa su najokrutniji!

Škorpija i Vodolija

Sudar horoskopskih titana! Susret Plutona i Urana, dve udaljene planete koje su neustrašive, moćne i nezavisne i nikome se ne pokoravaju, baš kao ni znaci kojima vladaju.

Ni Škorpija, ni Vodolija maltene nisu čuli za kompromis nikada u životu. A kompromis je osnova kvalitetnih odnosa. Oba znaka su tvrdoglava, odlučna, "zakucana" u svojim stavovima i razmišljanjima, i vrlo teško se otvaraju prema drugima.

Ako su zajedno, očekujte eksplozije i svađe! Škorpija žudi za kontrolom, Vodolija za slobodom, zbog čega nikako nisu dobar par. Nikada neće naučiti šta treba da urade da bi bili u harmoniji, niti će se preterano truditi oko toga.

Pitate se gde su Rak i Blizanci? Ovaj par horoskopa nije katastrofa, nekako će uvek uspeti da se slože, čak i ako ne gledaju identično na svet. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi