Astrologija

RUSKI ASTROLOG OTKRIO KOJIH DANA DA SE ČUVATE, A KOJE DA ISKORISTITE U NOVEMBRU: 3 znaka prati neopisiva SREĆA 

Autor Maja Gašić

Horoskop za novembar otkriva posebnu nakolonost zvezda određenim znakovima Zodijaka.

Izvor: YouTube/Screenshot/Andrew Scott

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa dao je prognozu za novembar, a po njegovim rečima, tri znaka će doživeti procvat!

Bik

Kraj jeseni za predstavnike ovog znaka predstavlja idealan period za upoznavanje novih ljudi, ali i kupovinu. Globa savetuje Bikove da ako su odvajali novac sa strane za neko pametno ulaganje, kupovinu auta ili nečeg krupnijeg za domaćinstvo, novembar je idealan da to i urade. Osim toga, tokom ovom meseca je poželjno da se posvete planiranju i raspodeli finansija za početak naredne godine, isplatiće im se i sačuvaće ih od besparice u 2022. Bikovi, ako imate ljubavne probleme, rešite ih narednog meseca. 

Devica

Prema predviđanju astrologa, u novembru će Device osetiti nalet romantične energije. Držaće oči širom otvorene, spremne za novu ljubav, a zvezde će im pružiti neophodan vetar u leđa. Velika je verovatnoća da će pronaći idealnu osobu sa kojom će ostvariti duboku i dugotrajnu vezu, možda i brak. Oni koji su već u vezama ili braku, izgladiće sve nesuglasice i "pročistiti vazduh".

Strelac

U novembru 2021. predstavnike ovog znaka očekuje kreativan uzlet. To će posebno osetiti oni koji se bave ovakvom vrstom posla. Krajem godine mogu da počnu da ubiru plodove rada u novembru, zato je preporuka astrologa da iskoriste ovaj period. Savet koji ne bi trebalo da ignorišu tiče se zdravlja - obratite pažnju kako se hranite, prete vam infekcije usled narušenog imuniteta.

Prema rečima astrologa, najuspešniji dani biće 3, 6, 9, 10, 15, 19. i 28. novembra. Tih dana mogu da se sklope veliki poslovi i vode važni pregovori. Položaj planeta je takav da pogoduje svakom poslu.

Posebnu pažnju treba da obratite na nepovoljne datume: 1, 4, 7, 12, 18, 21, 26. i 30. novembar. Tih dana morate da budete posebno oprezni u vezi sa finansijskim transakcijama, a u idealnom slučaju - odložite ih za neko drugo vreme. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO

Tagovi